Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefonlar için 3D Yazıcı: OLO!

Akıllı Telefonlar için 3D Yazıcı: OLO!

Erdem Özgör
26.03.2016 - 22:40

3D yazıcı OLO

Akıllı telefonlarla uyumlu olan ilk 3D yazıcı OLO, profesyonel işleri çabuk ve mobil olarak, sadece 99 dolardan sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda
www.olo3d.net

172 x 115 x 148 mm boyutlarında ve 780 gram ağırlığındaki OLO, 400 santimetreküp üzerinde hacimle yazdırma işlemi yapabiliyor. Hemen hemen her boyuttaki iOSAndroid, Windows Phone kullanan akıllı telefonla uyumlu çalışan ürün, çok ucuza harika 3D modeller yaratıyor.

İçine dökülen OLO’nun özel reçinesi iki farklı şekilde geliyor. Biri sert obje yapmak için, ikincisi de esnek obje yapmak için. Böylece ürünün içine dökülen özel reçine sıvısı, istediğiniz 3D şekile dönüşüyor. 1 cm katman atılması yaklaşık 46 dakika sürüyor.

Bir şişe 3D reçinesi 15 dolar olduğundan, ürünün ölçülü kullanımını önemi ortaya çıkıyor. Yazdırmak istediğiniz ürünün ne kadar sıvıya ihtiyaç duyacağını görebildiğinizden, fazla harcama yapmıyorsunuz. Devrim niteliğindeki OLO, boyutlarıyla uygun her 3D objeyi, her an her yerde yazdırabileceğinden, birçok teknoloji devi tarafından yılın icatlarından biri olarak görülüyor. 4 adet kalem pil kullanan ürün, telefon sadece uçak modundayken çalışıyor.

Kickstarter’ı şu anda sallayan OLO, 80 bin dolar hedefe sahip. Şimdiden951 bin dolar gibi bir paranın toplanmasıyla, Kickstarter’ın da en iyilerinden biri olmaya hazırlanan OLO, sadece 99 dolar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın