Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefon Akıllı Saatin İçine Girerse...

Akıllı Telefon Akıllı Saatin İçine Girerse...

Onedio Medya
13.03.2014 - 13:34 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 17:09

Akıllı Telefon Akıllı Saatin İçine Girerse...

Akıllı saatleri unutun... Bu acayip cihaz sadece bir saat değil, aynı zamanda komple bir telefon!

Piyasadaki akıllı saatlerin çoğu, telefonunuzun ikinci bir ekranı gibi çalışıyor. Ancak cebinizin yerini almayı amaçlayan akıllı saatler de var. Bu tür bir akıllı saat olan Exetech XS-3 , oldukça kalın, bileğinizden neredeyse 2 cm yükselen bir saat.

Plastik kaplı saat, oldukça dayanıklı bir kayışla geliyor. Cihazın pili dışında herhangi bir arka kapağı bulunmuyor, bu yüzden terlemeye karşı ne kadar dayanıklı olduğu bir soru işareti.

Ancak işler, yazılım tarafında değişiyor. Android 4.0 ile çalışan XS-3, çift çekirdekli MediaTek işlemciye ve 2GB depolama alanına sahip. 3G özelliğine sahip saat, 420mAh pille geliyor. XS-3 üzerinde micro-SIM ve microSD slotları bulunuyor. Bekleme konumundayken pili 18 saat dayanan saat, onu çok fazla kullanmanız halinde 6-7 saatlik bir performans sunabiliyor. GPS takibini kullanmanız halindeyse bu süre, 2.5 saate düşüyor.

Saat, Google Play'e giriş yapabildiği için bazı Google uygulamalarını kullanabiliyor. Ancak 1.54 inç 'lik 240x240 kapasitif LCD ekranda uygulamaların çoğunu kullanmanın zor olacağını düşüünyoruz.

XS-3'ün üzerinde 2 megapiksellik bir kamera da bulunuyor. Şu an sadece siyah renk seçeneği bulunan saatin fiyatı, 485 dolar.

Chiponline

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/akilli-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın