Görüş Bildir
Haberler
Akasya AVM'de Yangın!

Akasya AVM'de Yangın!

Batuhan
04.05.2014 - 15:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akasya AVM'de Yangın!

Kadıköy Acıbadem'de yapımı devam eden Akasya Acıbadem projesinde yangın çıktı. İtfaiyenin, en uzunu 52 metre olan merdivenli araçları yetersiz kaldı.

Kadıköy Acıbadem'de yapımı devam eden Akasya Acıbadem projesinde yangın çıktı. Çevre ilçelerden alevleri gören vatandaşların da ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevkedildi.

Kadıköy Acıbadem'de yeni yapılan bir AVM 'de yangın çıktı.Akasya AVM 'de bulunan vatandaşlar yangın nedeniyle büyük panik yaşadı. Bazı vatandaşların dışarı çıkarken düşerek yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kadıköy Acıbadem'de yeni yapılan bir AVM'nin çatısında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. İtfaiye AVM'nin rezidans kısmında çıkan yangında binanın yüksekliği nedeniyle güçlükle müdahale etti. Dumanlar nedeniyle AVM'de bulunan vatandaşlar da tahliye edildi. Panikle dışarı çıkan insanlar adeta birbirlerini ezdi. Bazı vatandaşların dışarı çıkarken düşerek yaralandığı görüldü.

Türkiye

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0