Görüş Bildir
Haberler
AK Parti Sözcüsü Atalay: 'Koalisyon İçin Bir Temasımız Şu Anda Yok'

AK Parti Sözcüsü Atalay: 'Koalisyon İçin Bir Temasımız Şu Anda Yok'

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, seçim sonrası ilk basın toplantısında koalisyon ve erken seçim konularını değerlendirdi. Atalay, 'AK Parti'nin denklem dışında olduğu bir Türkiye siyaseti düşünülemez' dedi.

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, basın toplantısı düzenleyerek seçim sonucunu değerlendirdi. 

Atalay,yurtdışındaki sonuçları 'değerli, iyi bir sonuç' olarak nitelendirdi. 50 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu'daki değerlendirmeler sırasında 30 kişinin görüş beyan ettiğini belirten Atalay, üzerinde çalıştıkları bir analiz olduğunu söyledi. 

Atalay, 'Biz parti olarak sorumluluğumuzun farkındayız. En büyük sorumluluk AK Parti'ye düşer. Sürecin iyi yürütülmesi gerekiyor. Özgüvenimiz yüksek. Ülkemizin ve milletimizin geleceği her şeyden değerli. Buna yoğunlaşmış durumdayız'  diye konuştu. 

'AK Parti'nin denklem dışında olduğu bir Türkiye siyaseti düşünülemez' diyen Sözcü Atalay partisinin Türkiye'nin her yerinde temsil edildiğini belirtip, 'Sadece 5 ilde milletvekili olmayan tam bir Türkiye partisidir. Türkiye'nin geleceği en çok AK Partili değerlendirmelere bağlı' dedi. 

Olası erken seçim tartışmalarına ise 'Bu konularda bir şey söylemem söz konusu değil. Bir karar verildiğinde açıklanır. MKYK bu konuda Başbakanımıza yetki vermiştir' karşılığını verdi. 

Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP milletvekili Deniz Baykal konusundaki görüşmeyi de değerlendirmesi istendi. Atalay kamuoyuna yansıyanlar dışında bilgisi olmadığını söyledi. 

Atalay, diğer partilerle henüz bir temaslarının da bulunmadığını söyledi.

Al Jazeera ve Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0