Görüş Bildir
Haberler
Ailesinin Kabul Etmediği Down Sendromlu Bebeğe Yardım Yağıyor

Ailesinin Kabul Etmediği Down Sendromlu Bebeğe Yardım Yağıyor

Ayhan
02.08.2014 - 13:48 Son Güncelleme: 02.08.2014 - 14:18

Taşıyıcı bir annenin doğurduğu ancak down sendromlu olması nedeniyle gerçek ailesi tarafından ‘ istenmeyen ‘ minik bebek için adeta seferberlik başladı.

Taylandlı taşıyıcı annenin Gammy isimli bebeğin bakımını üstlenebilmesi için başlatılan kampanyada, bir haftadan kısa süre içinde 100 bin dolar (yaklaşık 210 bin TL) toplandı.

Kaynak: http://www.diken.com.tr/dunya/ailesin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı zamanda kalbinde de sorun olan minik bebek, esasında Avustralyalı bir çiftin çocuğu. İsmi açıklanmayan çift Tayland’da bir taşıyıcı anneye 11 bin 700 dolar ödemişti. Taşıyıcı anne ikiz bebeklere hamile kalırken, bebeklerden birinin down sendromlu olduğu ortaya çıktı. Taylandlı anne dini gerekçelerle kürtaj olmayı reddedince de, Avustralyalı çift ikiz bebeklerden sağlıklı olanı alıp down sendromlu bebeği Tayland’da bıraktı.

Bu trajik hikayenin duyulmasının ardından internette başlatılan ‘Hope for Gammy (Gammy için Umut)’ isimli kampanya, Taylandlı taşıyıcı annenin yardımına koştu. Dünyanın farklı yerlerinden gönderilen yardımlar, 350 bin TL’ye ulaşmış durumda. Gammy bebeğin hayatta kalması için 25 bin dolara ihtiyacı vardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0