Görüş Bildir
Haberler
Ailesinin Birikimlerini de Yanında Almış: Zihinsel Engelli Kader Karataş Kandırılarak Kaçırıldı

Ailesinin Birikimlerini de Yanında Almış: Zihinsel Engelli Kader Karataş Kandırılarak Kaçırıldı

İstanbul’da yaşanan olayda, yüzde 70 zihinsel engelli olan Kader Karataş, Erdal D. isimli şahıs tarafından kandırılarak kaçırıldı. Genç kız evden çıkarken ailesin birikimi olan altınları da yanına aldı. Genç kızın acılı anne ve babası ise evlatlarının geri dönmesini çağrı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçtiğimiz hafta İstanbul Bahçelievler Zafer mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, yüzde 70 zihinsel engelli olan Kader Karataş (17), aynı mahallede yaşayan Erdal D. tarafından kandırılarak kaçırıldı. Erdal D. genç kıza evden çıkarken ailesinin yıllardır ev alma hayaliyle biriktirdiği altınları da yanına almasını söyledi.

Erdal D. isimli adamın daha önce de ailenin evinin önüne gelerek Kader Karakaşın dışarı çıkmasını isteyerek bağırdığı ve camlara çeşitli cisimler atarak aileye rahatsızlık verdiği de öğrenildi. Kan kanseri olan anne Yıldız Karataş ve KOAH hastası olan baba Yusuf Karataş, kızlarının ve yanında götürdüğü altınların bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

"İkizlerim 'anne Kader çıkıyor peşinden koş' dedi"

"İkizlerim 'anne Kader çıkıyor peşinden koş' dedi"

Yıldız Karataş 'Olay saatinde yatıyordum. İlaç sarstı biraz uyumaya çalıştım. İkizlerim 'anne Kader çıkıyor peşinden koş' dedi. Çok dalgın halde merdivenin başında kızımın peşindeydim. Bir baktım binanın bir arka sokağında kızımı arabayla zorla kaçırdılar. Kızımdan altınları da yanında getirmesini istemiş. Kızımın bir an önce eve dönmesini istiyorum. Kan kanseri ile pençeleşiyorum. Bir mahallenin içinde tanışmışlar. Bana hep yalan söyledi anne dedi abi kardeş gibiyiz dedi ama öyle olmadı. Yaşantımız sarsıldı. Şu an onun yanında görenler söylüyorlar. Bu çete başı gibi. Kızım için kapıyı pencereyi taşladı bağırdı komşular da biliyor zaten' şeklinde konuştu.

'Bizi mağdur perişan ettiler'

'Bizi mağdur perişan ettiler'

Baba Yusuf Karataş ise, 'Artık beynine girmişler açıkçası. Çok zor durumdayız. Sesimizi duyurmak istiyoruz. Zeka geriliği vardı kızımda. Bende de akciğer KOAH hastasıyım. Bizi mağdur perişan ettiler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın