Görüş Bildir
Haberler
Aile Boyu Tecavüz Skandalı

Aile Boyu Tecavüz Skandalı

Onedio Medya
27.02.2014 - 14:46 Son Güncelleme: 27.02.2014 - 16:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile Boyu Tecavüz Skandalı

DİYARBAKIR'DA köyde ailesiyle yaşarken farklı zamanlarda 4 kuzeninin tecavüzüne uğradığını iddia eden olay tarihinde 17 yaşında olan Z.K., savcılığa şikayette bulundu. Tecavüz sonucu hamile kalan genç kızın dünyaya getirdiği erkek bebeğin babası olduğu tespit edilen o tarihte 17 yaşında olan S.K. hakkında 22.5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Diyarbakır'ın bir köyünde ailesiyle birlikte yaşarken farklı zamanlarda 4 kuzeninin tecavüzüne uğradığını iddia eden Z.K., 2011 yılında Savcılığa başvurarak şikayetçi oldu. İfadesinde 2009 ve 2010 yıllarında 4 kuzeninin kendisine tecavüz ettiğini ve bir erkek bebek dünyaya getirdiğini söyleyen Z.K., 'Koyun otlatırken amcamın oğlu K.K. üstüme saldırarak tecavüz etti. Engel olmaya çalıştım, bağırdım, ama kimse duymadı. Daha sonra ailemle birlikte İstanbul'a gittik. K.K. İstanbul'a gelerek bir kez daha bana tecavüz etti. Olaydan sonra tekrar köyümüze döndük. K.K., tacavüz olayını halamın oğlu A.G.'ye anlatmış. Halamın hasta olduğu bir gün evlerine ziyarete gittiğimde bu kez A.G., üzerime saldırarak, tecavüz etti. Bir süre sonra teyzemin oğlu M.K.'da evde yalnızken bana tecavüz etti. Bundan 1 yıl sonra ağabeyimin bahçesindeyken teyzemin diğer oğlu S.K., elimden tutarak zorla bir eve götürdü. Burada bana tecavüz etti' dedi.

TECAVÜZ HATAY'DA DEVAM ETTİ

Son olayın ardından ailesiyle birlikte portakal toplama işinde çalışmak için Hatay'a gittiklerini belirten mağdur Z.K., 'S.K.'nın ailesi de Hatay'a geldi. S.K. evde yalnız olduğum bir gün yine bana tecavüz etti. Bundan 4 ay sonra M.K., yine bizim eve gelerek saldırıp tecavüz etti. Sonra rahatsızlanıp doktora gittim. Doktor hamile olduğumu söyledi. Karnım iyice büyüyünce babam beni Diyarbakır'da gönderdi. Doğuma kısa bir süre kala S.K.'nın bana tecavüz ettiğini teyzeme anlattım. Beni S.K.'nın yaşadığı yere götürdüler. Burada çocuğumu doğurdum. Diğer kuzenlerimin de tecavüz ettiğini teyzeme anlattım. Çocuğum 8 aylık oldu, ancak halen nüfusa kayıtlı değil. Çocuğun babasının S.K. veya M.K. olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.

TECAVÜZCÜSÜ İLE EVLENDİRİLDİ, SONRA BOŞANDI

Tecavüze uğradığını teyzesine anlattıktan sonra olayın duyulduğunu ve dosyada yargılanan S.K. ile evlendirildiğini belirten mağdur Z.K., 'Daha sonra S.K.'nın ailesinin evinde yaşamaya başladım. Tecavüz olaylarını reddetmediğim için S.K.'nın ailesiyle sorun yaşamaya başladık. S.K. ceza almamak için bana nikah kıymıştı. 4 yıl şüphelinin ailesiyle birlikte yaşadım. Ailesi bana çok eziyet etti. Bu nedenle Diyarbakır'da bulunan ailemin yanına döndüm ve eşimle anlaşmalı olarak boşandım' dedi.

ÇOCUĞUN BABASI S.K. ÇIKTI

Z.K.'nin ifadesinin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında doğan ve şu anda 4 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğun DNA'sı, şüphelilerin DNA'ları ile karşılaştırıldı. Karşılaştırma sonucunda bebeğin babasının S.K. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine 'Suça Sürüklenen Çocuk' olarak tanımlanan ve olay tarihinde 17 yaşında olan S.K. hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' iddiasıyla 22.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Mağdurun ifadesinde ismi geçen diğer 3 kuzeni hakkında ise 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan yargılamaya yer olmadığına dair ek karar verildiği belirtildi.

İddianamenin Diyarbakır Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilmesinin ardından, S.K.'nın yargılanmasına tutuksuz olarak başlandı. Kapalı olarak yapılan yargılamada mağdur Z.K.'nın ifadesi alındı. Duruşma mağdurun beden ve ruh sağlığına ilişkin raporunun alınması için ertelendi.

Felat BOZARSLAN/ DİYARBAKIR, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/aile-boyu-tecav...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
10
3
1
0
0