Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Özdoğan: "Galatasaray'ı Büyütecek Aday Lazım"

Ahmet Özdoğan: "Galatasaray'ı Büyütecek Aday Lazım"

Enver K.
01.04.2015 - 14:59

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurulda aday olması beklenen eski yönetim kurulu üyesi Prof Dr Ahmet Özdoğan, geçen Cumartesi günü yapılan mali genel kuruldaki ibra oylamasında Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın oylamaya katılmalarının doğru olmadığını söyledi.

ETİK OLMADI

Ahmet Özdoğan , 'Bunun etik yönünün savunulacak hiçbir yanının olmadığını düşünüyorum. Bana göre etik dışı kalan bir olay. İnsan kendi ibrasında parmak kaldırmaz. Aynı şey yönetim kurulu ve denetim, sicil kurulu üyeleri için de geçerli. Ayrıca hukukçular, oylamalar çok yakın geçiyorsa ibrası söz konusu başkan ya da üyelerin oy kullanması hukuksal sorun doğuruyor diyor. Kendi kendinizi nasıl ibra edeceksiniz, böyle bir şey olur mu? Etik açıdan bir sorun. Hukuk açısından oy çokluğu olduğu için sorun gözükmüyor. Evet-hayır oyları birbirine yakın olsaydı, hukuki bir sorunla da karşı karşıya kalacaktık' dedi.

ÜNAL AYSAL, RİVA GİBİ BİR ARAZİ ALACAĞIM SÖZÜNÜ TUTSUN

Galatasaray genel kurulunda bir söz verdi. 'Ben şahsem dönemimin sonunda Riva gibi bir arazinin Galatasaray'a kazandırılmasını şahsım adına söz veriyorum' dedi. Ben kendisini her gördüğüm yerde bu sözünü kendisine hatırlattım. Bundan böyle de tüm Galatasaraylıların bu sözü Aysal'a hatırlatması gerekli' ifadelerini kullandı.

TARAFTAR KULÜBÜ BÜYÜTECEK BAŞKAN ADAYLARINI DESTEKLESİN

Ahmet Özdoğan, 23 Mayıs'taki seçime yönelik önemli bir çağrı yaptı: 'Galatasaray'da göreve gelen başkan, futbolcuları satarak, hedefi küçülterek asla göreve gelmemelidir. Tasarruf tedbirlerine sadık kalacağız; ama Galatasaray'ı büyütmek en önemli hedef olmalıdır. Biz Ribery'i aldığımızda, ben o dönem yöneticiydim, basın mensupları rakip kulüp Anelka'yı aldı diye bize sataşıyorlardı. Ve görüyoruz ki, Ribery, Anelka'yı fersah fersah geçti. Genç insanları bulup, çalışmak gerekir. Ama asla hedeflerinden şaşmamalı. Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluklara gitmeliyiz. Taraftarlarımız bu anlayıştaki başkan adaylarını desteklesinler. Diğer anlayış bizi geriye götürür' dedi.

ADAY OL DERLERSE OLACAĞIM

Prof.Dr Özdoğan, başkan adaylığı konusunda ise, 'Ben her zaman ortak akıl içerisinde düşünürüm. Ben demem. Değerlendiriyoruz, eğer arkadaşlar başkan adayı olmamı istiyorsa, evet olacağım. Ama şu anda daha karar verilmiş bir şey yok. Ama çok kısa zamanda ortak akıl olarak bir karar vereceğiz ve açıklayacağız' şeklinde konuştu.

Futbolarena

Kaynak: http://www.futbolarena.com/haber/gala...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın