Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Özdoğan: "Galatasaray Ceza Alırsa Bu Yönetimin Eseridir"

Ahmet Özdoğan: "Galatasaray Ceza Alırsa Bu Yönetimin Eseridir"

Enver K.
30.01.2016 - 12:50

Eski Galatasaray yöneticisi ve başkan adayı Özdoğan, 'Galatasaray, ortaya iyi bir aksiyon planı koyarsa ceza almaz. Ceza alınırsa da bu tamamen yönetimin eseridir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi ve son seçimde başkan adayı olan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, 1+1 yıllığına UEFA kupalarından men edilme riskiyle karşı karşıya olan sarı-kırmızılı kulüple ilgili, 'Galatasaray, ortaya iyi bir aksiyon planı koyarsa ceza almaz. Ceza alırsa da bu tamamen yönetimin eseridir' dedi.

Özdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Duygun Yarsuvat yönetiminde mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı olduğunu hatırlattı. Özdoğan, Mayıs 2015'te başkan olan Özbek'in kulübün UEFA finansal fair play kriterleriyle ilgili sorun yaşama riskinden yaklaşık 16 ay önceden haberdar olduğunu savundu.

'Bütün yaz çalışılmadan geçildi'

Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Galatasaray'ın UEFA'dan ceza alması durumunda sorumlunun Dursun Özbek yönetimi olacağını ileri sürdü.

Galatasaray Futbol Takımı'nın başarısızlığının sarı-kırmızılı kulübe 50 milyon dolar kaybettirdiğini savunan Özdoğan, 'Transferler, sponsorluklar, Avrupa ve Türkiye'deki alınan sonuçlar Galatasaray'a en az 50 milyon dolar kaybettirdi. Bunlar olmasaydı UEFA ile ilgili bir sorun çıkmazdı. Bu sorunu kendimiz yarattık. Galatasaray, ortaya iyi bir aksiyon planı koyarsa ceza almaz. Ceza alınırsa da bu tamamen yönetimin eseridir' değerlendirmesinde bulundu.

'Hiçbir zaman görevden kaçmam'

Ahmet Özdoğan, Galatasaray camiasındaki ortak akılın istemesi durumunda yapılacak ilk seçimli genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da yöneticilik yapmanın büyük şeref olduğunu dile getiren Özdoğan, 'Her zaman ortak aklı savunurum. Önümüzdeki dönemde bu ortak akıl bana 'aday olman gerekiyor' derse ben adayım. Hiçbir zaman görevden kaçmam' diye görüş belirtti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın