Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Nur Çebi: "81 Puanla Şampiyonuz"

Ahmet Nur Çebi: "81 Puanla Şampiyonuz"

Enver K.
02.04.2015 - 16:33

İkinci başkan Ahmet Nur Çebi 81 puanla şampiyon olacaklarını iddia ederken Metin Albayrak ise bu sezon şampiyon olurlarsa Beşiktaş tarihinin en anlamlı şampiyonluğu olacağını belirtti.

ALTTAKİ TAKIMLARA ÇOK PUAN KAYBETTİK

Alttaki takımlara çok puan kaybettiklerini dile getiren Çebi 'Özellikle alttaki takımlara kaybettiğimiz puanlar çok fazla oldu. Bu kadar puan kaybetmemeliydik. Bunlar lig maratonunda olabilecek şeyler ama biz kendi içimizde bu kayıpların haddinden fazla olduğunu düşünüyoruz' dedi.

'SAKATLIK KONUSUNDA KAPSAMLI DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ'

Yaşanan sakatlıkların normal olmadığını ama bütün suçu da sadece bir kişiye veya bir birime bağlamanın yanlış olduğunu belirten Çebi 'Sakatlık konusunda lig sonunda geniş kapsamlı değerlendirme yapacağız. Sakatlık konusunda her şeyi Haziran ayında masaya yatıracağız. Haziran'ın 1 ve7'si arası ameliyathane açık. Her şeyi değerlendireceğiz. Sakatlık konusunda suç kimde ona bakacağız. Sadece doktora bağlamak çok yanlış. Zemin olabilir, antrenman teknikleri olabilir, futbolcunun kendine bakıp bakmaması, dayanıklılığı her şey olabilir. Bunların hepsini değerlendirmeye alacağız ve ona göre bir yol çizeceğiz. Bu konuda her türlü kararı alabiliriz.' diye konuştu.

'BILIC'İN GİDECEĞİNİ ZANNETMİYORUM'

Kalıp kalmayacağı sürekli tartışılan Biliç konusuna da açıklık getiren Ahmet Nur Çebi 'Bu konu çok ve gereksiz yere yazılıp çiziliyor. Kesin olan şey her iki tarafında 500 bin Euro fesih bedel hakkı var. Bu her iki taraf içinde geçerli bir durum. Ben şahsen hocamızın gideceğini zannetmiyorum. Gitmek isteyeceğini de düşünmüyorum. Ama giderse de hocasız kalmayız.' dedi.

'81 PUANLA ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ'

Şampiyonluğa olan inancını da dile getiren Çebi 'Lig bittiğinde 81 puanla şampiyon oluruz. 9 maçın hepsini kazanırsak zaten şampiyon oluruz. Bütün isteğimiz ve inancımız bu yönde. Ben bu takıma güveniyorum, bu çocuklar da bunu inşallah başaracaklar' şeklinde konuştu.

METİN ALBAYRAK: EN ANLAMLI ŞAMPİYONLUĞUMUZ OLUR

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Metin Albayrak ise şampiyonluk ile ilgili düşüncelerini' Biz bu yıl mutlaka şampiyon olmalıyız. Bunu başarırsak belki de tarihimizdeki en anlamlı ve önemli şampiyonluğu kazanmış olacağız. Çünkü bu sezon ne stadımız var ne bizi Osmanlıspor, Konya ve Başakşehir haricinde stadına isteyen var. Maddi durumlar takımın yaşadığı sakatlıklar yaptıkları mücadele ortada. Bu yüzden bu sezon şampiyon olursak anlamı çok çok değişik olacak' şeklinde ifade etti.

Sampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/81-pu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0