Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Maranki'den Şok Açıklama!

Ahmet Maranki'den Şok Açıklama!

Gülen Adam
04.07.2014 - 11:56 Son Güncelleme: 04.07.2014 - 14:21

Ahmet Maranki :Türkiye'de bin ürünün 900'ünde domuz jelatini var Prof. Dr. Ahmet Maranki Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Bunu Konuşalım'a konuk oldu. En çarpıcı açıklama ise domuz jelatini hakkında oldu.

Prof. Dr. Ahmet Maranki Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Bunu Konuşalım'da önemli açıklamalar yaptı.

Herkesin Ramazanı mübarek olsun öncelikle. Asrımızın hastlaığı obezite biliyorsunuz ki. İşte bu açıdan Ramazan'ı iyi değerlendirmek lazım. Mesela sahurda proteini tamamen almaları lazım. Yağ almaları lazım.

Ben özellikle sahurda posalı salata yesinler. Havuç, soğan, turp vs... Bir gün peynir, bir gün yumurta, bir gün yoğurt yiyebilirler. Ama proteinle karbonhidratı karıştırmamalıdırlar.

TÜRKİYE'DE DOMUZ JELATİNİ KULLANILIYOR

Türkiye'de 1000 ürünün 900'ünde E441 var. E441 domuz jelatini demek. Bunları kullandığımzda doğmuz yemiş oluyorsunuz.

SAHURDA 1 KİLO KİRAZ

Kiraz detoksuyla ödemlerden kurtulabileceğini söylüyorsunuz?

Sahurda 1 kilo kiraz yesinler. Ramazan'dan sonra da yiyebilirler. Kiraz çok güçlü bir ağrı kesicidir. Saplarından çay yapılır. Kurdeşenleri döker. Kiraz sapını mutlaka kaynatıp içsinler. Ödemlerinden kurtulurlar. Aama şuna da değinmeklazım: Hangi su? Bana İstanbul'da pet şişelerde alkalisi 7'nin üstünde su bulmadım. 

120 YIL YAŞAYABİLİRİZ

İnsanlar 120 yıl kaliteli yaşayarak ölebilirler. Tevrat'ta da söyleniyor. Bu ülkede profesörler 50 yılda yetişiyor. Sğlıksız beslendiklerinden dolayı kalp krizinden ölüp gidiyor. 

ORGANİK TARIM BİR OYUNDUR

Organik gıdaları öneriyor musunuz?

O da bir oyundur. Tohumlar GDO'lu olduğundan ne kadar organik yetiştirirseniz yetiştirin sağlıklı olmaz. O yüzden hibrit tohumdan organik olmaz. Gün gelecek bu ülkede kimsenin çocuğu olmayacak. 

Benimle ilgili reklamlar dönüyor. Kesinlikle benimle alaksı yoktur. Dikkat edin. Dava açtım hepsine bunlar bir çete. Görürseniz mutlaka polise haber verin.

WC 5 LİRA TAVUK 3 LİRA

Örneğin tavuk 3 lira ama Taksim'de wc 5 lira. Nasıl olur ya? Tavuk 3 lira olmaz. Ben tavuk yemiyorum. 28 günde olan tavuğu Bakanlık ne kadar kamu spotu yaparsa yapsın yemem.

Saç dökülmesiyle ilgili yapılcak en önemli şey asitli içecekler içmesinler. Dışarıdan da ısırgan yağı, çam yağı, ısırgan yağı kullansınlar.

Kanseri 21 çeşit çözümü var. 3 ayda çözülür.

SERDAR ORTAÇ YANIMA GELSİN!

Serdar Ortaç'a burdan sesleniyorum. Geslin benim yanıma. Bizim yanımıza gelen tekerlekli sandeleyeyle geleni yürüyerek gönderdik.

DEPRESYONA NE İYİ GELİR?

Sarı kantoronda ve kedi otunda depresyonu iyileştirici özellikler var. Ama çok sinirli olanlara papatya öneriyorum. Uuyuyamayan bir insan papatya çayı içdin. İddia ediyorum 26 sene uyuyamayan birine ayak detoksu yaptık. 3 gün hiç uyuyamayan insan mışıl mışıl uyudu.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/ahmet-mara...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın