Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Kaya'nın Şarkılarını Bir De Ondan Dinleyin! Bir Pek Yetenekli, Genç Ses: Deniz Tekin

Ahmet Kaya'nın Şarkılarını Bir De Ondan Dinleyin! Bir Pek Yetenekli, Genç Ses: Deniz Tekin

Bir Pek Yetenekli, Genç Ses: Deniz Tekin

Ahmet Kaya severler Ahmet kaya'nın şarkılarını ondan başka kimseden dinleyemez, bir türlü sevemezler coverları. Ama birde Deniz Tekin'den dinlemek gerek. Genç yetenek hakkında yeni Sezen yorumları dahi yapılıyor. Öyle ki birde Deniz'in sesinden, yorumundan dinlemek gerek Kendine İyi Bak'ı,  Beni Vur'u ya da Hep Sonradan'ı.

Deniz Tekin-Kendine İyi Bak (cover)

Deniz Tekin-Beni Vur (cover)

Deniz Tekin - Hep Sonradan (cover)

Bu da Deniz Tekin hakkında gördüğüm en başarılı yorum.

bazı insanlar vardır hani. sesini duyar, deli gibi tanışmak istersiniz. fakat bir yandan da siması gizli kalsın diye düşünürsünüz. gizemli sesin sahibi, hayalinizdeki mutluluk olsun dilersiniz. o ipek gibi ses çınlasın kulaklarınızda sonsuza kadar, fısıldasın diye arzu edersiniz.

deniz tekin böyle biri işte. aylar önce ayrılık şarkısına yaptığı cover ile dinlemiştim sadece, çok sevmiştim. fakat bugün, bir arkadaşın ayrılık'ı tekrar hatırlatması ile diğer coverlarını da dinlemeye başladım. ve huzuru yakalamaya başladım. hissederek okumak ayrı, o hissiyatı satırlar arasındaki bir gülümsemeyle karşı tarafa aktarabilmesi ayrı bir maharet.

buraları okuyor mudur bilmiyorum ama selam olsun kendisine. güzel sesiyle tanıştırdığı için bizleri. bol bol okusun, bol bol söylesin. bizlere -hayatın keşmekeşinde kaybolmuş, somurtmayı özümsemiş bizlere- bir parça huzur bahşetsin.

--- alıntı ---

Kaynak: https://eksisozluk.com/deniz-tekin--2...

Umarız çok başarılı olursun Deniz. Eline, yüreğine, sesine sağlık.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın