Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan: 'FETÖ'cülerin Çıplak Arama İddiaları Etkili Olamıyor'

Ahmet Hakan: 'FETÖ'cülerin Çıplak Arama İddiaları Etkili Olamıyor'

Batuhan
22.12.2020 - 08:53

Meclis’te gündeme gelen ‘cezaevlerinde çıplak arama’ iddiasını bugünkü köşesinde değerlendiren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan 'FETÖ’cülerin çıplak arama iddiaları etkili olamıyor' görüşünü savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Uşak’ta gözaltına alınan 30 üniversite öğrencisi kadının çıplak arama işkencesine maruz bırakıldığı iddiası üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in 'Türkiye’de çıplak arama olduğuna asla inanmıyorum, yok böyle bir şey' yanıtıyla başlayan tartışma devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da bugünkü köşe yazısında 'FETÖ’cülerin çıplak arama iddiaları etkili olamıyor' görüşünü savundu.

"Kılıktan kılığa girmekte, sızmakta, sokulmakta üstlerine yoktur"

"Kılıktan kılığa girmekte, sızmakta, sokulmakta üstlerine yoktur"

Hakan yazısında, 'Bütün bir Türkiye, artık şunları çok iyi anladı: FETÖ’cülük, bir aldatma ve kandırma hareketidir.Başı, ortası ve sonu sinsilik üzerine bina edilmiştir. Gerçek amacı gizlemek, adamların milli sporudur. Örgütün en temel şiarı şudur: Olduğun gibi görünme! Dava adına gözlerini kırpmadan yalanları patlatırlar.Solcu olurlar, liberal olurlar, Atatürkçü olurlar. İcabında dans ederler, içki içerler, top sakal bırakırlar. Kılıktan kılığa girmekte, sızmakta, sokulmakta üstlerine yoktur. Çokyüzlülüğün zirvesine ulaştıkları için deşifre olmazlar. Öyle inandırıcı yalan söylerler ki... Saf gibi aldanırsın. Öyle etkileyici rol yaparlar ki... 'Acaba' mı dersin. Yukarıdan bir emir alırlar, hepsi aynı yalanı söyler .Tarihte hiç görülmemiş bir senkronize yalan örgütüdür bu.' dedi.

Hakan, 'Kimimiz iş işten geçtikten sonra...Kimimiz ta en başta...Bunların hepsini anladık.İşte tam da bu yüzden...Bu örgüt mensuplarının beyanlarını esas almak...İnsanın kendini mal gibi hissetmesine yol açmakta. 'Çıplak arama' konusunda anlattıkları korkunç hikâyelerin toplumda sarsıcı bir etki yapamamasının en temel nedeni budur' ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
61
14
14
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bucky B

Medya mı kaldı yavşak? Bütün haberler tekelden yönetiliyor medya mı kaldı?

Pasif Kullanıcı

Ahmet Hakan küçüktür ama mide bulandırır.

Ozan

Sen ne iğrenç bir adamsın Ahmet