Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'dan AK Partili Vekile: Sen Kimsin? Eşkıya mısın?

Ahmet Hakan'dan AK Partili Vekile: Sen Kimsin? Eşkıya mısın?

Onedio Medya
07.09.2015 - 23:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün Hürriyet gazetesi binasına düzenlenen saldırıda AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın 'Seçimlerden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak' sözlerine Ahmet Hakan; 'Sen kimsin, eşkıya mısın? Nereye gönderiyorsun?' diyerek tepki gösterdi.

CNN Türk'te yayınlanan programında Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesine dün gece yapılan saldırılarla ilgili çok sert konuştu. 

Saldırıda ön saflarda yer alan AKP’li vekil Abdurrahim Boynukalın’a, “Sen kimsin ya eşkıya mısın? Nereye gideceğiz biz? Biz bu memleketin evladı değil miyiz?” diye soran Ahmet Hakan, “CNN Türk, Hürriyet ve Doğan Medya Grubu’na günlerdir en alçak iftiralar atılıyor. Her gün hedef gösteriyorlar. Dün akşamdan beri aç sosyal medyayı bak ‘Ak troll’ler ‘Madımak yapın orayı, yakın orayı’ diyor” ifadelerini kullandı.

Hürriyet'e soruşturma açıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı bugün gazetenin internet sitesi hurriyet.com.tr yetkilileri hakkında ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemediği bir sözü çarpıtarak algı operasyonu yapıldığı’ iddiasıyla re’sen soruşturma açmıştı.

Hürriyet de gazetenin avukatları aracılığıyla saldırganlar ve AKP'li vekil Boynukalın hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0