Görüş Bildir
Haberler
Ağzını Sulandıran Yemeklerden Ağzını Sulandıran Erkekleri Tahmin Ediyoruz!

etiket Ağzını Sulandıran Yemeklerden Ağzını Sulandıran Erkekleri Tahmin Ediyoruz!

mignon
20.08.2016 - 00:01

Yemek yemek ve aşık olmak aslında bakıldığında aynı şey çünkü inanın sevdiğiniz yemeği yerken yaşadığınız mutlulukla beğendiğiniz bir erkekle beraber olmak aynı duyguyu yaşatıyor. Hadi gelin yemek zevkinize göre erkek zevkinizi bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak bir kahvaltılık seçmeni isteyeceğiz.

2. Peki bu sıcak yaz günlerinde hangi içecek tam da sana göre?

3. Geldik öğle yemeğine! Diyelim ki dışarıdasın, şu aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

4. Efsane sulu yemeklerden hangisi tercihin?

5. Senin için hangi lezzet daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu aşağıdaki yokluktan en önemli malzemesi eksik olan bu yiyeceklerden hangisini kabullenip yersin?

7. Issız bir adaya düştün diyelim, ama ne şanslısın ki ömrünün sonuna kadar şu aşağıdaki yiyeceklerden birini yeme hakkına sahipsin. Hangisini seçersin?

8. Hadi son olarak bir de tatlı söyle bitirelim!

Sana korumacı ruhlu bir gladyatör lazım!

Sana korumacı ruhlu bir gladyatör lazım!

Sen biraz ipleri eline alan erkeklerden hoşlanıyorsun. Seni korusun kollasın, biraz hayatın farkında olsun istiyorsun. Hatta bizce kıskanılmak da hoşuna gidiyor biraz, tabii ki kıvamında olması şartıyla. Elinden tutup seni her yere götürsün onun yanında huzuru bul hiçbir şeyden korkma istiyorsun. Bir sıkıntın derdin olduğunda sana yardımcı olmak için her daim yanında olacak biri lazım sana.

21. yüzyılın son beyefendisi senin olmalı!

21. yüzyılın son beyefendisi senin olmalı!

Hadi yine iyisin, son centilmeni kaptın gibi. Senin hoşlandığın adam kesinlikle eski beyefendiler gibi olmalı. Seni düşünmeli, ince ve romantik olmalı. Minik sürprizlerle seni hep mutlu etmeli. Kısacası kadın ruhundan anlamalı. Senin yorgun olduğun bir an evde yemekler benden demeli ya da sevdiğin filmi/diziyi izlemeyi kabul etmeli.

Sen sapyoseksüelsin senin ki zeki olmalı!

Sen sapyoseksüelsin senin ki zeki olmalı!

Sen insanın dış görünüşünden davranışlarından önce zekasına bakıyorsun. Bir erkek seni ancak ve ancak zekası ile etkileyebilir. Sosyalliği ya da ekonomik durumu hiç önemli değil, karşındaki insan eğer sana zekası ile bir şeyler sunabiliyorsan işte o senin erkeğin!

Senin için işinde gücünde olması şart!

Senin için işinde gücünde olması şart!

Evet kabul edelim aslında herkesin hayali ama işte sana kısmetmiş. Sen işinde gücünde, hayatını düzene sokmuş erkeklerden hoşlanıyorsun. Geçmişi seni ilgilendirmiyor. Senin için şu an ve bundan sonra seninle yaşayacağı hayat önemli. Öyle fazla dengesizliklere, istenmeyen sürprizlere gelemiyorsun. Stabil ve kusursuz bir hayat ve o hayatı yaratan erkek senin prensin.

Senin erkeğin enerji içeceği gibi olmalı!

Senin erkeğin enerji içeceği gibi olmalı!

Evet sen de tıpkı kendin gibi zıp zıp hoplayan, yerinde duramayan eğlenceli kişilerden hoşlanıyorsun. Senin etkilendiğin adam bir ortama girince insanları gülmekten kırıp geçirmeli. Bunun yanı sıra seni de her an güldürmeyi eğlendirmeyi bilmeli. Mesela en ateşli kavga anında bile ortamı yumuşatabilmeli. Çünkü senin için hayat gülmeden olmaz!

Sen seni üzenleri seviyorsun!

Sen seni üzenleri seviyorsun!

Evet üzülerek belirtiyoruz ama sen seni üzenlerin peşinden ayrılmıyorsun. Nerede seni üzecek, düşüncesiz ve sorumsuz biri varsa sen onu istiyorsun. Evet sen de haklısın bu adamlar fazlasıyla çekici ve yakışıklı oluyorlar hatta bir de gülümsemeleri var ki aklını başından alıyor insanın. Üstelik her ortamda bir sürü kadın talipleri de var. Biraz da şımarık ve gezmeyi eğlenmeyi seven tiplerden hoşlandığını da söyleyebiliriz. Ne diyelim sana kolay gelsin!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1990
818
419
294
101
97
90
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şimdi ben bu testi niye çözdüm ? Neden çözdüm ? Amacım neydi ? Ağzımı neden bir hemcinsim sulandırsın ? Neden bu saate rağmen uyanığım ? Neden 21. yüzyılın b... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

21. yüzyılın son beyefendisi senin olmalı! Kesinlike olmalı !!!!!

Merve

o fotoğrafta chuck bass çıktı ya, bundan sonra onedio editörlerine 10 yıllık kankamdan cok güveniyorum aq. yarın ölceksin deseler sevdiklerimle helalleşir se... Devamını Gör