Görüş Bildir
Haberler
Ağustos Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Ağustos Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Gökçe Ayabakan
31.07.2016 - 23:07 Son Güncelleme: 31.07.2016 - 23:37

Merhabalar!

Oldukça sıkıntılı bir ayı geride bıraktık. Geçtiğimiz Temmuz ayı için 'Düzlükten önce son yokuştayız' demiştim; o yokuş ülkemiz için bu derece kanlı ve vahşi olmasaydı keşke...

Artık önümüze bakma vakti. Umuyorum ki bu ay için hazırladığım öngörülerim sizi mutlu, umutlu ve hazırlıklı kılar!

Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçiniz!

Hayat ateşi yeniden harlanıyor, Koç!

Sevgili Koç,

Bu ay içerisinde artık hayatında blokaj hissettiğin ne kadar alan varsa açılmaya başlıyor. Ertelenen işler hallolacak ve daha kararlı davranmaya başlayacaksın. Fakat bunun hayrına mı, zararına mı olduğunu tayin etmek elbette ki biraz sana kalmış olacak.

Özellikle eğitim alanında (lisans, lisans üstü ve yurt dışı eğitim konularında özellikle) yeni kararlar alabilirsin. Bu kararları aldıktan sonra Ağustos ayı içerisinde harekete geçmeni tavsiye ederim zira Merkür Eylül ayı başında yeniden retro harekete başlayacak. Bu retronun öyle çok da korkulacak bir yanı yok! Hatta geçtiğimiz aylara bakarsak, Merkür retrosu adeta bir sinek vızıltısı kalır! Enseyi karartmak yok, harekete geçip bir an önce işleri yoluna koymak var!

Şimdi gelelim ay içerisinde senin için asıl önemli olan dönemlere... 

Öncelikle 13-14 Ağustos tarihine dikkat etmeni istiyorum. Sağlığına özellikle! Alkol kullanıyorsan örneğin, 13-14 tarihlerindeki hafta sonunda çok da abartmadan takılmalısın. Gereksiz riskler almamalısın. Biraz sıkıntılı bir hafta sonu olabilir.

Sonrasında ise hep bahsettiğimiz şu yeni aylardan, dolunaylardan, hepsinden daha kuvvetli bir ay tutulması gerçekleşecek. Bunun da seni geleceğe yönelik kariyer-eğitim konularında etkileyeceğini düşünüyorum. Gerçekçi adımlar somutlaşacak. Fakat dikkat etmen gereken kısım: eğitim ya da iş konusunda hukukla alakalı belgeleri, her türlü resmi evrağı, eğer devam eden bir davan varsa onu; kısaca adalet sistemine dayalı her konuyu alakadar eden bir etki altına gireceksin. Olaylar sonuçlara bağlanabilir, bu sebepten her türlü gelişmeye hazır ol lütfen. Eksiklerin varsa, ayın ilk iki haftasında tamamlamaya bak.

Aşktan bahsetmeden seni gönderemem; bu ay içerisinde özellikle internet ortamlarından birileriyle tanışabilirsin. Fakat asıl gerçek aşk sana 1 Eylül tarihinde Venüs'ün Terazi burcuna geçmesiyle gelecek. Yine de aşk konusunda gayet eğlenceli, güzel bir ay!

Aynı şekilde Ağustos'un sonuna doğru, hayatında önemli bir yeri olan güçlü bir figürle (baba-patron ya da öğretmen olabilir) biraz sürtüşmeler yaşayabilirsin. Artık kendi kararlarını almanın ve kendi yolunu çizmenin vaktinin geldiğini sen de biliyorsun. Bu sebepten başını dik tutmanı tavsiye ederim tatlım. 

Bol şans!

Bu ayın en ballısı sensin, Boğa!

Sevgili Boğa,

Bu ay sana flört, neşe, eğlence getirecek. Geçtiğimiz aylar kadar olmasa da, nispeten daha iyi sayılabilecek fakat yine de gergin enerjilerin olduğu bu dönemin en şanslısı sensin diyebiliriz. 

Ayın ilk iki haftası gayet güzel. İş, aşk, aile gayet huzurlu görünüyor. Lakin ayın 13'ünde geçmişten gelen -tahminimle aşk ile alakalı- bir konuda birazcık hüzünlenebilirsin, canın yanabilir. Artık eski sevgilini mi yolda görürsün, yoksa hatıra diye sakladığın bir eşyaya mı rastlarsın bilemiyorum fakat kendi kişisel geçmişine yönelik bir detay azıcık canını yakabilir.

Çocuk sahibiysen, çocuğunla aranda gergin bir tartışma geçebilir; bu dönemde ebeveynler çok daha şefkatli ve ılımlı davranmalı. Özellikle 13-14 günleri.

18 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan ay tutulması ise -ki yeniay ve dolunaydan çok daha etkilidir- sana aşk konusunda gayet güzel bir yenilenme getirecek. Sevgili bulabilirsin, birine açılabilirsin ya da zaten sevgilin varsa ilişkiyi bir üst aşamaya taşıyabilirsin. Bu dönemi iyi değerlendirmen durumunda aşk konusunda 2016'nın sonuna kadar en şanslı burçlardan birisin. Yeter ki geçmişi bir kenara at. Ki sen geçmişe bağlanmak istesen bile 18 Ağustos ay tutulması senin için gereksizleri çöpe atacak bebeğim. Benim tavsiyem, kendi işini evrene bırakmadan kendin halletmen. İşlerin kontrollü ilerlemesi iyidir.

Hiçbir şey dört dörtlük olmaz, bu yüzden sıkıntılara karşı da seni uyarmalıyım. Ağustos'un son haftası biraz sıkıntılı geçebilir ve beklenmedik sürprizler getirebilir; örneğin eğer kredi çektiysen ya da birine borcun varsa; bu konuda bazı tepkiler alabilirsin. Bazı kabuslar görmen de olası. Eğer bu tarz evrak işlerin varsa bunları bu ay içerisinde halletmeni tavsiye ederim. 

İş yeri ile alakalı durumların gayet sıkıntısız gözüküyor. Özellikle dostlarından, iş arkadaşlarından ve aile bireylerinden çok fazla destek görebilirsin. Fırsatlara açık olan bu dönemi her zamanki o asil tavrınla güzelce atlatırsın umarım tatlım. 

Unutma, aşkta gayet şanslısın; geçmişi kesip atma vakti! İş konusu da son derece huzurlu. Lakin parasal konulara, kötü rüyalara dikkat!

Yerinde duramayacaksın, sevgili İkizler!

Sevgili İkizler,

Bu ay içerisinde yolculuklarla alakalı kısmetin gayet açık. Bu yolculuklar eğer iş ile alakalı (bir iş seyahati ya da bir iş mülakatına girmek için şehir dışına çıkmak gibi) bir konuysa, şansın çok çok daha açık! Benim sana tavsiyem tüm enerjini gelecek planlarına odaklaman yönünde olacaktır. Zira bu şansı yakalabilirsen, kendine gelecek planları konusunda yepyeni bir sayfa açabilir ve tabir-i caizse demir adımlarla ilerleyebilirsin. Bu şansın özellikle 18 Ağustos tarihinden sonra ortaya çıkacağını düşünüyorum. 1 Eylül'e kadar harekete geç ki, Merkür retrosunun o iç bayıcı etkisine yakalanma.

Bu ay sonunda, özellikle 23-24 Ağustos tarihlerinde eğer bir sevgilin varsa oldukça ateşli bir kavga söz konusu olabilir. Bu kavganın daha çok hakimiyet kurma-kontrol etme gibi konulardan kaynaklı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden bence biraz sakin davranmakta fayda var. Açıkçası bu 1 haftalık kavgaya ve ilişkilerde öfkeye müsait dönem o kadar gelip geçici olacak ki; sonunda pişman olabilirsin. Zira Ağustos ayı bittikten sonra nihayet aşkta kısmetin açılacak. Sana aylardır sürekli aşk ilişkilerinde kötü haberler veriyorum, farkındasındır. Bu döngünün kırılmasına son 1 ay kaldı. Sonrasında artık kendini ne istediğini ve nasıl davranması gerektiğini bilen gerçek ve düzgün bir sevgili olarak bulacaksın tatlım.

13-14 Ağustos tarihleri kardeşlerinle, kuzenlerinle ya da yakınlarda yaşayan tanıdıklarınla alakalı tatsız bir gelişme söz konusu olabilir. Biraz tartışmalara açık bir hafta sonu bu. Özellikle siyasete-adalete yönelik tartışmalardan kaçınmalı ve karşındakinin kalbini kırmamaya özen göstermelisin. 

Evren seni daha iyi, daha kıvrak zekalı, daha sabırlı bir insan yapmaya çalışıyor, İkizlerciğim. Bunlar hep seviye atladıkça zorlaşan oyun gibi. Kazanmak üzeresin; sabır ve disiplin!

Yıkılmadın, ayaktasın, Yengeç!

Sevgili Yengeç,

Senin yorumuna ayın ortasından itibaren başlamak istiyorum. Zira sürekli bahsettiğimiz ay tutulması gerçekleşecek ve bu yeniaylardan, dolunaylardan, hepsinden çok daha güçlü bir enerji ortaya çıkaracak. 18 Ağustos civarında kredilerle, borçlarla alakalı bir takım gelişmeler ortaya çıkabilir. Eğer ertelediğin bir borç varsa (kredi kartı ya da senet gibi) bu konuda harekete geçmen ve borç ödemen gerekebilir. Bu işleri ay sonuna kadar halletmeni tavsiye ederim. Aynı zamanda sağlıksal konular da ayın ortasında senin için gündemi oluşturacak. Doktor kontrolü, ameliyat, ilaç kullanımı gibi şeyler söz konusuysa, bunları da bence ertelemeden bir an önce bu ay içerisinde hallet.

İş yerin ile alakalı, iş arkadaşlarınla biraz sürtüşmeler yaşanabilir. 13 Ağustos tarihinde biraz üzüldüğünü hissedebilirsin fakat pireyi deve yapmamakta fayda var tatlım. 13 Ağustos'un bu görünümü biraz abartıcı ve dramatik olacak. Hafta sonunu incir çekirdeğini doldurmayacak kadar küçük mevzuları kafaya takarak harcamaya gerek yok. Bu dönemde 'eh, idare ediyoruz böyle' diyerek göz ardı ettiğin meseleler ortaya çıkacak ve bu kötü değil; aksine seni değişime iten bir yöntem olacak evren tarafından!

Bu ay içerisinde yine sezgilerine ve rüyalarına çok dikkat etmeni öneriyorum. O Yengeç sezgilerin yine seni korumaya çalışacak. Fakat dikkatli olacağım derken de önyargılı ve ketum davranmaya gerek yok. 

Borçlarını öde, bedenini bir kontrolden geçir, işle alakalı yeni gelişmeleri hallet. Sakin bir Eylül seni bekliyor tatlım.

Aşk konusunda "tamam" ya da "devam" deme zamanı, Aslan!

Sevgili Aslan,

Sana dürüst olacağım; bu ay içerisinde gerçekleşecek olan ay tutulması -ki etkisi yeniaydan ya da dolunaydan çok daha etkilidir- senin ilişkinle ilgili bir takım olayları ortaya çıkaracak, halının altına süpürdüğün sorunları ortaya çıkaracak, gerçekleri sana gösterecek. Bunu illa 'sevgilim beni aldatıyor mu yoksa?!' diye algılamana gerek yok. Bu seninle alakalı, benliğinle neyi isteyip istemediğini fark etme ya da ilişkinin gidişatından memnun olmama gibi bir durumdan da kaynaklanabilir. Bunun sonucunun ayrılık olacağını da söylemiyorum, zira ilişkinizi bir üst seviyeye de taşıyabilir. Kısacası, 18 Ağustos haftasında sevgiliyle yüzleşme zaman, sevgili Aslan.

Gelelim sevgilisi olmayan, yalnız Aslanlara;

Size bu ay tutulması aşk getirecek, Aslanlar! Uzun süredir gözünüzün önünde olan birini fark edebilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsin. Gayet olumlu.

Eğer sürmekte olan hukuksal bir dava varsa, bu dönem artık sonuçlar ortaya çıkmaya başlayacak ve stresi azaltacak. 

5 Ağustos'tan itibaren iş fırsatları ve özellikle para konusunda çok şanslısın. Eğer eve eşyalar almak, büyük alışverişler yapmak istiyorsan oldukça müsait bir dönem. Aileden ve arkadaşlardan da destek göreceksin.

Uyarmak istediğim dönem de 25 Ağustos civarı! Biraz fazla gururlu ve kontrolcü davranman söz konusu olabilir. Bu karanlık etki, senin sosyal ilişkilerine biraz gölge düşürebilir. Bu sebepten dolayı ay sonunda biraz ılımlı davranmanı rica ediyorum. Zira Eylül ayında ilişkileri düzeltmek şimdiki kadar kolay olmayacak. 'Ne de olsa barışırız' diyerek insanları kırmak tahmin ettiğinden daha sert etkili olabilir.

Eğer bir çocuğun varsa, dikkatli olmanı ve sert davranmamanı öneririm, yine ay sonuna doğru...

Bu dönem hayatından insanları götürebilir fakat her şeyin hayırlısının olacağını ve iyiye gideceğini unutma. Yepyeni bir dönem bu; heyecanlanmalısın!

Şansa, aşk da eklenecek, Başak!

Sevgili Başak,

5 Ağustos'tan itibaren üzerinde neşe ve mutluluk hissedebilirsin. Venüs'ün ışığı adeta üzerine yansıyacak. Aşk ilişkileri için oldukça müsait bir durum bu. Görüntünde değişimler yapmak, saç kestirmek, alışverişler yapmak için harika bir zaman! Dışarıya çıkıp bol bol kendini göster bence!

Lakin gelelim ayın devamına... 18 Ağustos ay tutulması seni sağlık anlamında etkileyebilir. Zaten pimpirikli bir insan olarak, sağlığı ihmal etmemelisin. Bir doktora görünmeni, bedenini iyi dinlendirmeni tavsiye ederim. Aynı zamanda iş yeri anlamında da yeni fırsatları doğuracak olan bu dönemde çalışma telaşesine kendini kaptırıp bedenini yorman hiç iyi olmaz. Unutma: önce sen! Biraz bencil olma vakti artık.

Ayın sonuna doğru özellikle 24-25 Ağustos gibi aile içerisinde kavga gürültü yaşanması gibi bir ihtimal var. Bundan kaçınmak mümkün; özellikle baba gibi otorite figürleriyle daha ılımlı ve sabırlı konuşmak; ya da eğer sıkıntı çıkaran bir genç figürü varsa da, ona karşı disiplinli, sakin ve kontrolcü davranmak faydalı olabilir. Mars ve Satürn'ün etkileşeceği bu dönemi iyi atlatmaya bak; zira sonucu tahmininden daha sert olabilir.

13-18 Ağustos civarı şahsına adaletsizlik yapıldığını, meslekte hakkının yendiğini hissedebilir ve üzülebilirsin. Bu geçici bir dönem zira bu ay sana çok fazla kariyer şansı sunacak. Bol bol çalışmalısın ve çalışma alışkanlıklarının ve iş yerindeki beklentilerinin değişimine hazırlıklı olmalısın. Ayak uydurabildiğin takdirde gayet güzel bir ay!

Damdan düşmüş gibi aşk var, Terazi!

Sevgili Terazi, 

Bu ayın 18'indeki ay tutulması -ki etkisi yeniaylardan ve dolunaylardan çok çok daha etkilidir- sana aşk konusunda büyük sürprizler getirecek. Flört ettiğin insanlar varsa niyetlerinin ciddi olduğunu öğrenebilirsin ya da onlar hakkında bir takım gerçekler ortaya çıkabilir. Bu bir aşkın ileri seviyeye taşınması olarak görünüyor. Hayatına yeni insanlar girebilir ve ÇAT! diye aşık olabilirsin. Aynı şekilde hamile kalmak, çocuk sahibi olmak için de muazzam bir dönem. 

Eğer üretime dayalı, tasarım-sanat gibi alanlarda çalışıyorsan da işlerine hız katma ve şahane ürünler ortaya çıkarma ihtimalin var. Bu dönemi bence kaçırmamak adına ufak tefek detayları, üçüncü kişileri kafaya takmadan kendi iç dünyana odaklanarak geçirmelisin. Ayın 5'inden itibaren oldukça huzurlu; sakin bir ruh hali seni bekliyor tatlım.

Lakin ayın sonuna doğru özellikle 25'i ve sonrasına çok çok dikkat etmeni rica ediyorum. Ailenle ilgili bir takım durumlar yaşayabilirsin; komşular, kardeşler ve kuzenler de bu kısma dahil! Ufak tefek anlaşmazlıklar ve tartışmalar kontrolden çıkarak büyüyebilir ve üzücü boyutlara ulaşabilir. Ay sonuna doğru ılımlı bir tavır takınmakta fayda var. Ilımlı tavır takınacağım derken de kimsenin hakkını yemesine izin verme lütfen. Zira yine ay sonunda iş ya da okul arkadaşları arasında bazı düşmanlıklar oluşabilir. Adaletsiz, fazlasıyla agresif ve fevri insanlarla karşılaşabilirsin. 

Eylül adeta senin ayın olacak; bu ayın başı ise huzurlu ve sakinken, ay sonu sosyal ilişkilerde tehlikelere biraz açık. Dengeli bir şekilde ilerleyip bu ayı atlat ve senin için muazzam olacak olan Eylül'de görüşelim. Bol şans!

Tahtına oturma zamanı, Akrep!

Sevgili Akrep,

Bu ay içerisinde arkadaş ortamlarından çok fazla destek görebilir ve iyi vakitler geçirebilirsin. Bu ay kendini asla yalnız hissetmeyeceksin. Oldukça sosyal ve hareketli bir döneme başlıyorsun.

Gelelim aşk konusuna, internet üzerinden ya da arkadaş ortamından aniden biri hayatına girebilir; 5 Ağustos'tan itibaren. Bu yüzden bence gözlerini dört açmalısın!

Gelelim ayın asıl konularına; ay sosyal çevrede hareketlilikle başlıyor demiştim. Fakat ayın ortasından itibaren özellikle arkadaş çevrenden duygusal bir yara alma olasılığın var. Bu yüzden biraz temkinli davranmakta fayda var ve hayatının her detayını herkesle paylaşmamaya dikkat etmelisin. Zaten bu tarz bir karakterin yok fakat yine de dikkatli ol işte! 

Bu ay içerisinde, özellikle 18 Ağustos'tan itibaren ay tutulması etkisi ile yaşadığın evi değiştirmek gibi arzuların olabilir. Yeniden dekore etmek, misafirler ağırlamak ya da ailenle bir takım yeni kararlar almak için uygun bir zaman. Fakat şunu da belirtmeliyim ki; aile içinde geçmişte kalan bir konu, sürekli ertelediğiniz ve görmekten kaçındığınız bir mesele gün yüzüne çıkarak hepinizi yüzleşmeye itebilir. Arkadaş olsa 'yüzleş, dik dur' diyebilirdim fakat söz konusu aile olduğu için bence ılımlı davranmalı ve her duygunuzu sakinlikle ifade etmelisiniz. Sonrasında ise yepyeni bir dönemin geldiğini, aile içindeki bağın güçlendiğini göreceksin.

Ay sonunda para konusunda büyük bir sıkıntı yaşayabilirsin, sevgili Akrep. Bu yüzden bence finansal kaynaklarını iyi kullan ve her ihtimale karşı hazırlıklı ol. Para kaynağın aniden kesilebilir ya da artı masraflar çıkabilir.

İlişkilerin güzelleşeceği bir ay olacak. Bol şans!

Nihayet gün yüzü görme vakti, Yay!

Sevgili Yay, 

Yay burcunun bir mensubu olarak söyleyebilirim ki, en detaylı ve dürüst yorumları bu burç için yapıyorum. Aylardır sana nasıl çalışmak gerektiğini, nasıl sabırlı olmak gerektiğini söyleyip duruyorum. Bu ay nihayet biraz daha iyimser şeyler söyleyebileceğim için de mutluyum!

Tatlım, bu ay yine bir değişim getiriyor. 'Yine mi değişim?! Bu kaçıncı?!' dediğini duyar gibiyim. Fakat bu 'değişimin' alanı daha çok sosyal ilişkilerin olacak. Ayın ortasında yani 18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ay tutulması -ki etkisi yeniaylardan ve dolunaylardan çok çok daha kuvvetlidir- artık ertelediğin şeyleri önüne getirecek, gerçekleri gösterecek. Bu sürekli çevrende olan fakat bir türlü fark edemediğin bir aşk ilişkisi de, sana aşık biri de olabilir, arkandan dönen bir takım dedikodular anlamında da olabilir. Gözlerini açacak bir ay tutulması geliyor. İlk zamanlarda etkisini iyi ya da kötü algılayabilirsin fakat her halükarda senin için ileriye dönük, geliştirici şeyleri getirecek.

Ayın sonuna doğru, 23-24-25 Ağustos civarı kendine çok dikkat etmeni rica ediyorum. Gereksiz risklere girmenin, sert sporlar yapmanın, dikkatsiz davranmanın gereği yok. Açık konuşmak gerekirse yaralanmalara ve kazalara müsait bir dönemdesin. Bu yüzden bence ay sonuna doğru sakin davran ve yok efendim bungee jumping'miş, boksmuş, araba yarışıymış; böyle mevzulara hiç girme! Sen girersin çünkü, biliyorum! Kır dizini, evinde otur tatlım.

Zaten 3 Ağustos'tan itibaren kariyer anlamında da ışıldayacağın ve insanları kendine hayran bırakacağın bir dönemde olacaksın. Bol bol övgü ve takdir duymaya hazırlan. 

Aşk konusunda da şanslısın. Hatta sadece aşk değil, ailenle de çok güzel vakitler geçirebilirsin. Sevdiğin kişi sadece romantik anlamda değil, mesleğin ve eğitimin konusunda da sana destek olabilir. Bu dönem sağlığına dikkat et ve çok çalış!

Adeta "keskin bıçak" gibisin, Oğlak!

Sevgili Oğlak,

Konuya açık ve net gireceğim; bu ay iş yerin ve kazançlarınla alakalı sıkıntılar yaşamaya çok müsaitsin. Özellikle teknolojiye, hukuka ve basına yönelik bir iş yapıyorsan, ayın ortasından itibaren tüm dengelerin değişmesi ve yeni bir dönemin başlaması söz konusu olacak. Ayın sonuna doğru ise bir takım güç çatışmaları şeklinde insan ilişkilerinde sorunlar çıkabilir. Örneğin patronunla kavga edebilirsin ya da bir iş arkadaşınla anlaşmazlığa düşebilirsin. Ticaret alanındaysan müşterilerle sıkıntılar olabilir. Bunların finansal kaynaklı olacağını düşünüyorum. Bağları kesmek yeni bir döneme geçişin için faydalı olacaktır fakat bir dalı bırakmadan önce diğer dalı tutmayı unutma, garantici davran lütfen! 

5 Ağustos'tan itibaren her türlü yolculuk konusu senin için faydalı olabilir. Tatile çıkmak için uygun zamanlar. Aynı şekilde eğer yüksek lisans, dil eğitimi gibi konularda gözün varsa, bence Eylül'e bırakmadan, 5 Ağustostan sonra harekete geçmelisin. 

Ayın ortasında yaşanacak olan günlük olaylara dair sorunlar seni duygusal anlamda da etkileyebilir; gururunun incitildiğini hissedebilirsin. Fazla abartmamakta fayda var tatlım.

Bence bu ay ayağını yere sağlam basarsan, Eylül'ün sana getireceği muazzam fırsatları kaçırmazsın. Herkesi kendine hayran bırakabilirsin. Bu ay kendini eğitime ve işine ver, değişime hazır ol! 

Aşk konusunda da sakinleşmen ve olayları zamana bırakman faydalı olacaktır.

Kabuğu kırma ve ışıldama vakti, Kova!

Sevgili Kovacığım,

Bu ay senin için net önemli ve güzel bir ay. Ayın 5'inden itibaren para ile alakalı gelişmeler olması çok muhtemel. Daha önce birine borç verdiysen geri alabilirsin, bankadan kredi başvuruna onay gelebilir, vesaire vesaire... Kısacası ay başından itibaren büyük miktar paralarla ilgili seni rahatlatacak gelişmeler olacak.

Aynı zamanda sezgilerinin de açılacağı bir döneme giriyorsun. Eğer devam etmekte olan bir hastalığın ya da bedensel rahatsızlığın varsa, şifa bulmak için uygun dönem. Rüyalarını takip etmeli, sezgilerine güvenmeli ve sürekli iyi şeylerin olacağı yönünde kendini telkin etmelisin. 

18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ay tutulması -ki etkisi yeniaylardan ve dolunaylardan çok çok daha büyüktür- senin kabuğunu kırıp insan içine çıkaracak. Fakat bu ay tutulmasında arkadaşların ile alakalı bir takım gerçekleri de öğrenebilirsin. Arkadaş grubunda yenilenmeye gidebilirsin. Teknoloji ve sosyal medya ile alakalı da gerçekleşebilecek olan bu etkiler seni görünür kılacak, hayatında yeni bir dönem başlatacak. 

Fakat ilerleyen günlere dikkat etmeni istiyorum. Özellikle 24-25 Ağustos civarı baba-patron gibi bir figürle tartışmalar, anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Ay tutulmasının da etkisiyle hayatındaki sıkıntıları ve sıkıntı yaratan insanları silip atman sana daha kolay gelecektir, fakat ben yine de harekete geçmeden önce iki kere düşünmeni tavsiye ederim. Üzerine daha fazla sorumluluk alman ya da en azından daha çok sorumluluk alıyormuşsun gibi görünmen gerekebilir. Bu ay boyunca sosyal ilişkilerine dikkat edip açık vermemekte fayda var.

Gelelim aşk konusuna. Ufak tefek kısmetlerinin açıldığını söyleyebiliriz elbette fakat bu ay içerisinde pek de bu durumlara vakit bulamayabilirsin. Libidonun yükseldiğini göreceksin ve daha çok eğlencelik ilişkiler peşinde koşmak isteyebilirsin. Bu konuda dikkatli ol ve kimseyi incitme derim; zira Satürn baba en tepeden seni izlemeye devam ediyor.

Devran dönüyor, Balık!

Sevgili Balık,

Bu ay içerisinde sana çok da şahane zamanlar vaat edemiyorum. Öncelikle iş ile alakalı sıkıntılar yaşamaya oldukça müsait bir dönemdesin. Özellikle ayın sonuna doğru, 24 Ağustos civarında yaptığın iş ile alakalı kötü eleştiriler alabilir ve gururunu biraz zedelenmiş hissedebilirsin. Bu yüzden eleştirilere hazırlıklı ve işinde titiz olmanı tavsiye ederim.

Gelelim ayın başına. 5 Ağustos tarihinden itibaren kısmetinde muazzam bir açılma var! Yeni birileri hayatına girebilir ya da hayatında olan biriyle ilişkini bir sonraki seviyeye taşıyabilirsin. Evlilik, nişan gibi törenler için çok uygun zaman. Fakat sonrasında özellikle 13-14 Ağustos tarihlerindeki hafta sonu duygusal bir yaralanmaya çok açıksın. Bunun gelip geçici, ufak bir mesele kaynaklı olacağını düşünüyorum. Fakat bu işte abartıcı Jüpiter ve senin gibi hassas bir Balık söz konusu olduğu için, pireyi deve yapman biraz olası. Kısacası, bence ayın ortasında biraz sakin kalmalısın. 

18 Ağustos ay tutulması seni oldukça 'mistik' bir şekilde etkileyecek, Balıkçığım. Zira artık devranın dönme vakti. Karma ile alakalı; geçmişinde kalmış konular yüz üstüne çıkabilir, bir taraftan da hesaplaşma yaşanabilir. İyi mi, kötü mü olur bilemiyorum; zira bu yıl içerisinde yaramazlık mı yaptığına yoksa iyi bir çocuk mu olduğuna bağlı bu meseleler :) Fakat şunu sana temin edebilirim ki, ferahlama ve deriyi değiştirme gibi etki edecek. Geçmiş, artık geçmişte kalacak.

Aynı zamanda ay sonuna doğru patron gibi otoriter bir figür ile bir takım anlaşmazlıklara düşmen, tartışman da söz konusu. Adaletli davranmalı fakat kendini de ezdirmemelisin. Bence bu ay içerisinde çok da dışa dönük takılmaman, biraz içine çekilmen ve sevdiklerinle zaman geçirmen senin için daha iyi olacaktır bebeğim.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1937
690
380
212
173
168
167
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyşey

zaten hep güzel şeyler yazıyolar evleneceksin, zengin olacaksın. fakir olacaksın ağzın kokacak ve evde kalcaksın yazsalar çözmez çünkü kimse bunları

ezgi demir

her ay yeni aşk var diyor koskoca 1 yıl oldu ne gelen var ne giden...

Unicorn Sercan

Üstünüze alınmayın lütfen fakat şu karikatür aklıma geldi :)) http://www.vekarikatur.com/wp-content/uploads/2012/03/227534_10150166626726456_17900841455_7306... Devamını Gör

X kromozomu

Lan dedim çok güzel gidiyor birkaç paragraf sonra dedi ailede gerginlik sonra dedi haksızlığa uğrican. Lan kes sen burç yorumcususun kötü şey söyleyemezsin y... Devamını Gör