Görüş Bildir
Haberler
AĞIZDA YAĞ ÇEKME YÖNTEMİ

AĞIZDA YAĞ ÇEKME YÖNTEMİ

ALTERNATİF TIP

Kendimi bildim bileli alternatif tıp alanına ilgiliyimdir. Ne zaman bir yerim ağrısa yada bir yakınım hasta olsa hemen elime şifalı bitkiler kitabını alır hastalığın tedavi yöntemlerine bakarım. Koca karı ilaçları onlar diye diye ne kadar da doğadan ve  tabitatın bize verdiği nimetlerden uzaklaştırılmışız.

             Bir gün yine instagram da alternatif tıpla ilgili bir şeyler araştırırken Ferah Şıvga adlı alternatif tıp hekiminin hesabını keşfettim. Evet evet doğru duydunuz alternatif tıp hekimi. Meğer alternatif tıp yurt dışında bir hekimlik dalıymış.Alternatif tıp hekimleri, temel tıp dersleri,anatomi,patoloji,fizyoloji derslerinin yanı sıra çeşitli alternatif tıp yöntemlerini eğitimlerini alarak ,hastalıkları klasik tıp dışında doğal yöntemler ile tedavi etmenin yöntemlerinin araştırırlarmış. Ferah şıvganın sayfasını incelerken fark ettim ki bahsettiği bitkilerin yöntemlerin bir çoğuna aşinaydım fakat daha önce hiç ama hiç duymadığım bir uygulamanın faydalarından bahsediyordu sürekli peki neydi bu uygulama kendi koyduğu tabirle ' ağızda yağ çekmek '. Peki neydi bu çok ama çok faydalı bir uygulama olan ağızda yağ çekmek . Bundan sonrasını Ferah Şıvga'nın cümlelerinden aktarıyorum.

         'Ağızda yağ Çekme' yöntemini anlatmadan önce nelere iyi geldiğinden bahsedelim.Düşük bağışıklık sistemi,cilt hastalıkları,ağız yaraları,eklem ağrıları, halsizlik,karaciğer rahatsızlıkları,mide bağırsak sorunları.Bazı kişiler amalgam dolgusu olanlara bu yöntemin zarar verdiği ifa edilmiş.Bu konuyla ilgili Ferav Şıvganın açıklamaları şu şekilde; 

Şahsen tanıdığım ağızda yağ Çekme ile ilgili bir Kitabın Yazarı ile de bu konuyu daha önce ayrıntılı görüştüm. Bugüne kadar okuduğum HİÇBİR Kitapta HİÇBİR Eğitimde ağızda amalgam dolgusu bulunduğunda yağ Çekme yöntemi uygulanamaz diye bir bilgiye rastlamadım.

Yağ çekme yöntemini bilhassa Almanya'da tanıtan eski Almanya Cumhurbaşkanı'nın eşi Dr. Carstens Vakıfına ait kitaplarda'da amalgam dolgusu ile ilgili yazı yoktu. Bu bilgi son dönemlerde bilhassa internet üzerine yaygınlaştı. Sosyal medya üzerinden kişisel görüşmelerde bulunamadığım için her türlü 'olası riski de' göz önünde bulundurmam gerektiğini düşündüğüm için bu amalgam Dolgusu Bilgisini de sizlerle paylaştım. 

               Bu Yöntem Hastalanmadan, detoks amaçlı veya mevcut rahatsızlıklara karşı uygulanan bir metod.

Sabah uyanır uyanmaz daha henüz hiçbir şey yiyip içmeden yapılması önerilir. 

             Şimdi uygulamaya geçelim : Bir yemek kaşığı organik ayçiçek Yağını ağzınıza Alıp dişlerinizin arasından geçirin. Dilinizin yardımı ile uygulamaya destek verebilirsiniz. Ağzınızda Yağı çalkalayın (gargara anlamında değil ) dişleriniz arasında 'çekin' - Pipetle Sıvı içerçesine - sonra tekrar dişlerinizin arasından geçirin. Uygulamayı anlatması oldukça zor - Uygulaması ise aksine o kadar basit.

Yaklaşık beş dakika uygulayın , sonradan ağzınızdaki yağı bir mendile tükürerek çöpe atın. İşte Bukadar. Yağın tükrük ile birleştiğinde sıvılığının ve renginin değiştiğini fark edeceksinizdir.

              İşlemin Etkisi anlatırsam belki Uygulaması daha iyi anlaşılır:

Gece vücudumuz kendini temizler ( bu Yüzden cildin nefes almasını bloke eden kimyasal gece cilt kremlerini kullanmanızı da tavsiye etmiyorum, vücut detoks işlemi Görüyor biz üzerine adeta 'plastik torba' geçirip bu işlemi bloke ediyoruz) her neyse biz konumuza dönelim 😊 gece vücudun temizlediği toksinlerin çoğu ağzımızda birikir. (Bundan dolayı sabah uyanınca uygulanır bu işlem)

Ağzımızda yağ çekme işleminde ağızda bulunan bezeler çalışır ve ağzımızdaki bakteri, toksinlerin yanı sıra vücuttaki toksinler de bu şekilde ağzımızda toplanır , bu yağda içine hapseder.

                    Bu işlem hem gece ağzımızda toplanan toksinleri hemde bezelerin çalışması sayesinde vücuttan alınan toksinlerin toplanıp atılmasını Sağlar.

Yıllardır bilinen bir Yöntem aslında.

Ayçiçek Yağı yerine saf zeytinyağ, susam yağı, hindistan cevizi yağı veya diğer sıvı yağlarda kullanılır. Bu yöntemi keşfedenler saf ayçiçek yağı kullanmıştır .

                    Bende bu uygulamayı uygulamaya başlayanlardanım. Bu yöntemi uyguladıktan özellikle sabahları dilimin üzerinde tabaka oluşturan yapının azaldığını gözlemledim. Kendimi daha zinde hissediyorum.Amalgam dolgusuna sahip olmama rağmen herhangi bir yan etkisini göremedim.Daha detaylı bilgi için Ferah Şıvga'nın instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/alternatiftipuzmani/

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın