Görüş Bildir
Haberler
ADSENSE İLE YÜKSEK KAZANÇ NASIL SAĞLANIR.

ADSENSE İLE YÜKSEK KAZANÇ NASIL SAĞLANIR.

ADSENSE İLE YÜKSEK KAZANÇ NASIL SAĞLANIR.

Google her alanda olduğu gibi reklam alanında da bir numara. Google adsense ile yüksek miktarda kazanç sağlamak hepimizin amacı. İşte işimizi kolaylaştıracak birkaç madde ile adsense ile yüksek kazanç nasıl sağlanır.

Kaynak: http://internettenkazansam.blogspot.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Domain Seçimi.

Öncelikle adsense hesabı için hit sayımızın fazla olması gerekli bunun için ise ilk yol niche domain seçiminden geçiyor. Peki domain seçimini nasıl yapılmalı. Burada Şu üç husus öncelikle göz önünde bulundurulması ;

Domainler hem yüksek araması olan kelimeler olmalı,

Para kazandıran kelimeler olmalı,

Rekabet oranı düşük kelimelerden oluşmalı,

Kurulam Ayarları ve Hosting lokasyonu.

Bu tür sitelerdeki en basit ve etkili sistem hiç tereddüt yok ki WORDPRESS bu yüzden hepinize kesinlikle wordpress kurmanızı tavsiye ederiz bütün sitelerimde kullandığım sistem ve işinizi kolaylaştıracak birçok yazılımı bulmanızı sağlamaktadır.

Anahtar kelime ayarı :  Anahtar kelimeleri seçerken 20 adeti geçmemeye özellikle dikkat edin ve seçtiğiniz anahtar kelimelerin içeriğiniz ile alakalı olmasına özen gösterin ve anahtar kelimeleri seçerken rekabet oranlarını iyi araştırıp seçin ki işiniz daha kolay olsun.

Optimizasyon için kaliteli bir trafik ve kaliteli bir içerik: Sitenizin optimizasyonu için sitenizdeki reklam yerleşiminin kazançlarınızda önemli bir rol oynayacağı aşikar. Bu özelliğe ek olarak, sitenizin kaliteli içeriği ve buna paralel yüksek kaliteli trafik, AdSense ile elde edeceğiniz başarı için önemlidir.

Uymanız gereken bazı kurallar : 

  • Websitesi belli bir kesime hitap etmeli. Para kazanmak için reklamın müşterisini bulmalıyız.

  • Tasarım sade ve göze hoş gelmeli. Ziyaretçiler sitemizde uzun süre kalabilmeli.

  • Reklam yerleşimleri sade ve göze batmayacak şekilde olmalı.

  • Reklam yayınlama kuralları ihlal edilmemeli.

  • Sahte ve bilgi içermeyen sayfalardan kaçınılmalı.

  • Ziyaretçilerin soru ve sorunlarına cevap verilmeli.

Hosting: Lokasyonu avrupa veya amerika olması herzaman fayda sağlar.

Eğer durumunuz müsait değil ve masraf edemiyorsanız burada verdiğim linkten 5gb limitli iyi çalışan ücretsiz hosting alabilirsiniz. Ancak sürekli olarak bu iş ile ilgileneceğinize kararlı iseniz 5gb sizin için yeterli olamayacaktır.

Kaynak: http://internettenkazansam.blogspot.c...

Reklam Dizilimi ve Renk Uyumu

Google reklamları için en iyi konum, içeriğe bağlı olarak sayfalar arasında farklılık gösterecektir. Reklamlarınızı yerleştireceğiniz yeri belirlerken kendinize şu soruları sormalısınız:

  • Kullanıcı sitemi ziyaret ederek ne yapmaya çalışıyor?

  • Belirli bir sayfayı görüntülerken ne yapıyor?

  • En çok hangi bölüme dikkat ediyor?

  • Reklamları, kullanıcıyı rahatsız etmeden bu alanla nasıl bütünleştirebilirim?

  • Sayfanın temiz, derli toplu ve çekici görünümünü nasıl koruyabilirim?

İçerik Bulmak ve Re-Write İşlemleri.

İçerik bir sitenin, bloğun veya herhangi bir haber internet sayfasının en önemli ayağıdır. Her şey buradan geçer. İçerikler özgün, sade, okunaklı ve kullanıcıya hitap eder şekilde olmalıdır. Örneğin bir teknoloji sitesinde günlük burçlar yayınlamak gibi size bir şey kazandırmaz.

Özgün içerik yaratmak konusunda bir haber sitesi veya spor vb sitelerde sıkıntı çekmeyebilirsiniz. Ancak bir blog yazarlığı yapan arkadaşımız için içerik sıkıntısı  baş gösterecektir. Bu nedenle bir ekip olarak çalışmanız size her zaman fayda sağlayacaktır. Şayet bu şekilde bir ekip oluşturamazsanız forum veya internet sitelerinden makale yazarları ile anlaşarak sitenizi güncel tutmanız faydanıza olacaktır. Sizeniz belirli bir aşamaya geldiğinde bu tür sıkıntılarınız azalma eğilimine girmiş olacaktır.

İpucu : Her gün makale veya yayın girişi yapmak arama motorlarında en üst seviyelere çıkmanız da önemli bir etken oluşturacaktır. Burada göz ardı edilmemesi gereken husus gireceğiniz yayın veya makalenin özgün olmasına özen göstermenizdir.

Backlink Çalışmaları.

Sitenizin hit alabilmesi konularınızın hızlı indexlenmesi için en önemli etken backlink çalışmasıdır bunun için kendi kullandığım ve önereceğim bazı yöntemler var bu yöntemlerin hepsini uygulamanızda fayda vardır.

İmleme siteleri imleme sitelerinin önemini sizlere anlatmama gerek yoktur sanırım sürekli güncellenen ve popüler olan yabancı imleme sitelerine sitenizi ekliyorsunuz hergün eklemeye özen verirseniz kısa sürede büyük faydalarını göreceksinizdir.

PR 4 ve üzeri yabancı sitelerden 3 aylık sabit backlink satın alma ve yüksek PR değerine sahip ingilizce içerikli sitelerde ücretli veya ücretsiz tanıtım yazıları yayınlatmak.

Yabancı bloglarda yorumlar eklemek tabiki bunu çok sıklıkta yapmamanız gerekir özellikle açtığınız site ile ilgili konuların yeraldığı veya benzer konuların bulunduğu bloglara linkinizi verip alakalı yorumlar yapın ama dediğim gibi çok aşırıya kaçarsanız google sizi filtreye alabilir.

Büyük çaplı ingilizce forumlara sürekli konular girmek ve imzanızda sitenizi yazmak size büyük fayda sağlar. Bu tür forumlarıda google da basit aramlar yaparak bulmanız mümkündür mesela loan kelimesi ile ilgili bir forum arıyorsam yazacağım kelime Business Forum olacaktır google da.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resimler İçin Seo Optimizasyonu

Resimler İçin Seo Optimizasyonu

Web sitelerimizde kullandığımız resimlerin önemini çoğumuz gözardı ederiz ama resimler özellikle e-shop, online oyun, video, firma rehberi gibi birçok sitede çok büyük önem teşkil eder ve doğru kullanıldığında yüksek hit kazanmanıza vesile olur.

Resimlerin optimizasyonu için şu 5 işlemi mutlaka yapmalısınız.

1.Resminizin adında anahtar kelimeler kullanın. tipik image01.jpg dosya yerine tanımlayıcı ve keyword bakımından zengin bir kelime kullanın. Örneğin, seo-optimizasyon-hizmetleri.jpg. Kelimelerin arasına tire kullanın ki arama motoru kelimeyi ayırmada daha rahat hareket edebilsin.

2.Mutlaka ALT tag'ı web sitenizdeki resimlerinizde kullanın, ALT Tag'a yazacağınız kelime resimle en uyuşan kelime olmalıdır aksi taktirde bu SPAM olarak algılanmaktadır buna çok önem vermeniz gerekir örnek : lionell-messi-resimleri.jpg ise resim adınız ALT tag Lionell messi resimleri diye adlandırabilirsiniz veya eklemede bulunabilirsiniz ama kesinlikle alakasız kelime kullanmayınız.

3.Resimlere keywords eklemek büyük avantaj getirir resimlerinize elinizden geldiğince keywords (Anahtar kelime) ekleyiniz bu google da resim sonuçlarınızın daha rahat bir şekilde listelenmesini sağlar.

4.Resimlere DESCRIPTION (Açıklama) ekleyin resmi hangi konu için kullandıysanız bu konuyla alakalı kısa açıklama eklemeyin açıklamayı 150 karakterden uzun tutmamaya özen gösterin konuyla alakalı açıklama yapın ve kısa tutun.

5.Background, table border gibi resimleri sitenizi dizayn ederken alt=”' şeklinde belirtin bununda önemleri var seo açısından.

Eğer bu adımları uygulayıp sitenizdeki düzenlemeleri yaparsanız ileriye dönük arama motorlarından gelen hitlerin artacağını görürsünüz.Hit artışı da adsense ile yüksek miktarda kazanç sağlamanız için en büyük etken olacaktır.

Edu. Com. Uzantılı Sitelerden Ücretsiz Backlink Alma

Google arama sayfanıza aşağıdaki yazıyı giriyorsunuz sonrasında arama sonuçlarında çıkan sitelere girip yorum yapıyorsunuz İngilizceniz var ise normal yorum yapın eğer yok ise yorum yapanlardan bazı metinleri kopyalayıp yapıştırın ama kesinlikle spam içeren yorumlar yapmayın sadece url kısmına kendi sitenizi yazın alın size güle güle kullanmak. edu uzantılı backlink. (.edu uzantılı backlinkin Google için önemi çok fazla)

Kaynak: http://internettenkazansam.blogspot.c...

Adsense Kategorileri Filtreleme

Kategori filtreleme, belirli kategorilerdeki reklamların sitenizde gösterilmesini engellemenizi sağlar. Sistem, reklamları otomatik olarak sınıflandırır ve reklam verenlerin yaptığı kategorilendirmeye bağlı kalmaz. Bu kategorilerdeki reklamlar, sayfalarınıza nasıl hedeflediklerine bakılmaksızın engellenir. İngilizce içerikli sitelerde kullanılıyor.

Aşağıdaki kategorilerin en çok sekizindeki reklamları engelleyebilirsiniz:

  • Dating: Includes dating services and online dating communities.

  • Drugs and supplements: Includes pharmaceuticals, vitamins, supplements, and related retailers; does not include resources providing information about drugs.

  • Get rich quick: Schemes promising fast earning.

  • Politics: Includes politics or controversial social issues; does not include ads for news organizations that are not generally associated with a partisan viewpoint on issues.

  • Religion: Includes religious ads and ads advocating for or against religious views; does not include astrology or non-denominational spirituality.

  • Ringtones and downloadables: Mobile add-ons including ringtones, and other downloadable goodies such as screensavers and wallpapers for desktop PCs and profile layouts and graphics for social networks.

  • Sexual and reproductive health: Includes sexual function and fertility ads; does not include normal pregnancy resources.

  • References to *** & sexuality: Includes ads that are sexually suggestive, ads relating to sexual and reproductive health and ads that refer to *** and sexuality.

  • Video games (casual and online): Includes video games, online games and downloadable games; does not include video game consoles.

  • Weight loss: Includes weight loss, dieting, and related products and programs; doesn't include healthy eating or general fitness ads.

Bu kategorileri filtrelemeniz halinde tıklama ücreti oranlarınız büyük ölçüde artış gösterecektir.

Sosyal Paylaşım Siteleri ile Hit Çekme.

Günümüzde sosyal paylaşım sitelerinin önemi sürekli artmakta bunun içinde açacağınız sitenizi facebook ve twiter gibi sitelerle özleştirmeniz gerekir bu size hem hit olarak hem backlink olarak fayda sağlamaktadır sitenizde sosyal paylaşım sitelerinin araçlarını kullanın ki gelen ziyaretçileriniz kolayca makalelerinizi paylaşım sitelerinde paylaşabilsinler. Twiter, Facebook, Delicous, Digg, Google+  gibi önemli sitelerde.

Misal Facebook ta iyi bir bayan profili oluşturup USA arkadaş listesi oluşturun büyük benim de büyük bir listem var ve zaman zaman makalelerinizi arkadaş listenize gönderin veya bir grup açın sitenizin makalelerini tanıtacağınız bu yöntemlerde hit çekmeniz mümkün ama arakadaş listesi oluştururken özellikle USA lokasyonu tercih edin sonuçta en iyi ödemeler USA lokasyonlu kullanıcılardan gelmektedir.

Bütün Yazılarımda Karşıma Çıkan Bir Soru Peki Ne Kadar Kazanırım veya Ne Zaman Kazanırım?

Arkadaşlar kazanmayı düşünmeden önce içeriklerinizin özgünlüğünü sitenizin kalitesini ve sitenizi nasıl geliştirmeniz gerektiğini düşünmeniz gerekir zaten yukarıda belirtilen adımları güzel bir şekilde uygular ve sabrederseniz kazanmamanız için hiçbir etken yoktur önünüzde ama bu kesinlik 2 haftada olacak bir işlem değildir bazı siteleri Google hemen üst sıralara çıkarır bazı siteleri daha geç ama bazı siteleri de üstten aşağı hemen indirir bazıları kalıcı olur bu yüzden buna bir süre belirlemek hata olur ama uzun vadede yılmadan ve sürekli sitenizi güncel tutarak ve prensipli bir şekilde eklemeleri sürdürürseniz en kısa sürede siteniz para kazanmaya başlar.

Kaliteli bir site özgün yazılar, güncel içerik Google Adsense ile yüksek kazanç sağlamanız için gerekli ve yeterli olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0