Görüş Bildir
Haberler
Adrasan İçin 2 Günde 15 Bin İmza

Adrasan İçin 2 Günde 15 Bin İmza

adem kara
01.07.2014 - 12:48

DOĞA ve tatil cenneti Adrasan'da yanan 125 hektarlık ormanlık alanın yeniden ağaçlandırılması için sosyal medya üzerinde başlatılan kampanyaya, 2 günde 15 bin kişi imza verdi.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Adrasan'da, 150 futbol sahası büyüklüğünde 125 hektar kızılçam alanının kül olduğu orman yangını sonrası sivil inisifiyatiflerce sosyal medyada başlatılan kampanyayla bölgenin yeniden ağaçlandırılması isteniyor. Çok sayıda otel ve işyerinin de küle döndüğü yangın sonrasında başlatılan imza kampanyasında, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya Valiliği ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğü muhatap alınarak, Adrasan'ın bir an önce rehabilite edilmesi istendi. Kampanya kapsamında hazırlanan imza dilekçesinde, 'Yanan Adrasan ormanının imara, lüks otellere açılmayacağıyla ilgili derhal açıklama yapmanızı ve bir an önce orman rehabilitasyon çalışmalarına başlanmasını talep ediyorum' deniliyor.

İki günde 15 bin imzçayı aşan kampanyaya ilişkin yapılan duyuruda ise 18 saat süren yangın sonrasında akıllarda, 'Adrasan lüks otellerle, tatil köyleriyle mi dolacak' sorusunun kaldığına dikkat çekiliyor.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/adrasan-icin-2-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0