Görüş Bildir
Haberler
Adnan Polat Bombaladı

Adnan Polat Bombaladı

Batuhan
15.12.2014 - 12:34

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, hakkındaki iddialar ve kulübün durumuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat, geçmiş dönemlerde yaşadıklarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Adnan Polat'ın basın toplantısından öne çıkanlar;

  • Ben göreve geldiğimde günü değil, geleceği kurtaracağım dedim. 2011 yılında ayrıldığımda gelir 50 milyondan 200 milyon dolara çıktı. Galatasaray'ın kangreni olan şirketleri birleştirdik. 2011'de Galatasaray kuyudan çıkmıştı, düzlüğe girmişti.

  • Türk Telekom Arena Stadı'nı açmak için çok acele ettim. Kimileri divan kurulunda stadı sezon sonu aç diyorlardı. Onların amacı o stadı bana açtırmamaktı. Çünkü o stadı açan başkan Galatasaray tarihine geçecekti. Onlar beni o tarihte görmek istemedi.

  • Ben stat duvarlarına Galatasaray'ın büyüklerinin resimlerini koyacaktım. Biz ayrıldığımızda stadın çatısının yapımı için finansal kaynaklar ve proje hazırdı. Sadece gelen yönetimin karar vermesi gerekiyordu. Stadın açılışına 2 gün kala beni Selahattin Beyazıt aradı. Ve dedi ki: 'Açılış günü statta çok kötü şeyler olacak.' 1 gün kala ise İnan Kıraç arayarak, gayet nezaketsiz bir şekilde, 'Adnan sen Ali Sami Yen'i Galatasaray'dan silmek mi istiyorsun! Bu davetiyelerin üzerinde Ali Sam Yen yazmıyor' dedi. Ben de, 'Şehven yapılan bir hata olmuş' yanıtı verdim. Benim kadar Ali Sami Yen için kimse bir şey yapmamıştır. Şimdi soruyorum İnan Kıraç, Ali Sami Yen için ne yapmış?

  • Açılış günü 500 kadar provokatör başbakanın adını duyunca ıslıkladı. 52 bin kişi içinde 500 kişi çok önemli değil. Fakat TOKİ başkanının konuşması çok talihsizdi. Şimdiki Cumhurbaşkanımız o zamanki Başbakan her anlamda bize yardım etti.

  • Biz gece gündüz çok çalışıp Galatasaray'ı o kuyudan çıkardık. O kongredeki sonuca çok üzüldüm. Bazılarının planlarını bozmuştuk. Bu İnan Kıraç'ın planlarıydı. Kulübün ekonomisini düzelteceğimizi düşünemediler.

  • Görevi bırakmamın ardından 15 Haziran'da Galatasaray Dergisi çıktı, kapağı ise bembeyazdı. Derginin başındaki yayın yönetmenini aradım, 'Bu ne?' dedim, 'Galatasaray beyaz sayfa açıyor anlamında, kapağı bu şekilde yapmamızı başkan istedi. Bana kızmayın' dedi. Ne yani biz kirli miydik?

  • Ünal Aysal, hazır bir miras aldı. Önünde çok güzel bir pasta vardı, yedi bitirdi ve kaçtı. Galatasaray'ın tüm başkanları ve benim toplamda harcamadığımız 1 milyar doları Ünal Aysal 3.5 senede harcamış.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/adnan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0