Görüş Bildir
Edirne'de Sokak Köpeklerinden Kaçan Bir Kadın Merdivenlerden Çıkmaya Çalışırken Düşerek Kafasından Yaralandı
Başıboş sokak köpekleri meselesi ülkemizin bir süredir gündemi. Bu durum, hem insanlar hem de hayvanlar için ciddi sorunlar yaratıyor. Sokaklarda yaşayan bu köpekler, hem kendi hayatlarını hem de insanların hayatlarını tehlikeye atabiliyor. Sorunun çözümüne dair farklı görüşler bulunsa da, tüm tarafların ortak noktası, bu durumun bir an önce sonlandırılması gerektiği yönünde.
Reklam
Reklam
Reklam
100 Yıl İleride Yaşıyorlar! Şanghay'da İdrar Testi Yapıp Sonuçları Cep Telefonunuza Gönderen Umumi Tuvaletler
Teknoloji son yıllarda inanılmaz bir hızla ilerledi. Elbette bu ilerlemeden bazı ülkeler daha fazla nasibini aldı. Teknoloji, bu ülkelerde yaşayan insanların hayatlarını derinden etkileyerek, yaşam standartlarını büyük ölçüde yükseltti. Bu durum, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ülkelerin, diğerlerine göre daha hızlı bir şekilde gelişim göstermesini sağladı.
Reklam
Reklam
Yenilenen Beşiktaş Meydanı Sosyal Medyada Beğeni Topladı
Beşiktaş Meydanı otobüs duraklarıyla, iskeledeki hareketlilik ve karmaşık yaya trafiği düzeniyle uzun süredir keşmekeş haldeydi. Özellikle akşam saatlerinde ciddi bir kaos oluşuyordu. Beşiktaş Meydanı'nın yenilenmesiyle otobüsler kaldırıldı ve şehir içi kendine has bir ortam oluştu.
Reklam