Görüş Bildir
Haberler
Adisyon Bile Açtılar! Ankara'da Pavyona Çevrilen Ev

Adisyon Bile Açtılar! Ankara'da Pavyona Çevrilen Ev

Batuhan
14.01.2021 - 09:25

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde eğlence mekanına çevrilen bir evde Kovid-19 tedbirlerine uymayan 8 kişiye toplam 25 bin 200 lira idari ceza uygulandı. Evin sahibi olan Osman Ö.'ye de 17 bin 399 lira idari para cezası verildi. Osman Ö.'nün 5 kasten yaralama, 3 dolandırıcılık, yağma ve 2 tehdit suçlarından kaydının olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkent'te alınan bilgiye göre, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 25 Mart Mahallesi'nde bulunan bir ikametgah adresinin eğlence mekanına çevrildiği bilgisine ulaştı.

25 bin 200 TL para cezası

25 bin 200 TL para cezası

AA'da yer alan habere göre bunun üzerine adrese baskın düzenleyen ekipler, odalarda çeşitli markalarda 35 şişe alkol ele geçirirken mekanda sosyal mesafe kuralına uymayan 8 kişiye toplam 25 bin 200 lira idari ceza kesti.

Ev sahibi suç makinesi çıktı

Ev sahibi suç makinesi çıktı

Söz konusu ikamet zabıta ekiplerince mühürlenirken adres sahibi Osman Ö.'ye de 17 bin 399 lira idari para cezası verildi.

Osman Ö.'nün '5 kasten yaralama', '3 dolandırıcılık', 'yağma' ve '2 tehdit' suçlarından kaydının olduğu öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
15
7
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Hocam Melek'te kıl çıktı değiştirebilir miyiz?

Uygar Aytun

Osman Ö kardeşimiz hakkındaki dosyaların şanına yakışır bir girişim yapmış. Ayrıca melek, aysel ve nehir için birer vol yazılmış yandaki kağıtta çift vol gö... Devamını Gör

rcpbyrm

pavyon hesabı böyle olmalıdır :)

helcaraxe

her sartta tarla satarlar