Görüş Bildir
Haberler
Adının Altındaki Gizli Anlamı Söylüyoruz!

etiket Adının Altındaki Gizli Anlamı Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
29.10.2016 - 14:53

İnsana verilen adın anlamı o kişinin karakterini de etkiler derler; ama tabii bu anlam her zaman sözlükteki anlam olacak diye bir şey yok! Belki sahip olduğun adın altında bilmediğin farklı anlamlar da vardır! İşte şimdi bu test ile sana bu anlamın ne olduğunu söyleyeceğiz. Hazırsan seni hemen testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Adın bu harflerden hangisiyle başlıyor?

2. Peki sana bir akrabanın ismi mi verilmiş?

3. Şimdi sana 6 tane görsel göstereceğiz; bunlardan hangisinin daha çok seni yansıttığını seçer misin?

4. Peki kendini tanımlamak için bu kelimelerden hangisini kullanman daha muhtemel?

5. Hadi adına geri dönelim; adın için egzotik diyebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adın başka bir dilden mi geliyor?

7. Peki adın kaç heceden oluşuyor?

8. Son olarak bu söz sana ne kadar uyuyor: "Ormanda ilerlerken karşıma iki yol çıktı ve ben daha az kullanılmış olanı seçtim. İşte tüm değişim o zaman başladı."

8. Son olarak bu söz sana ne kadar uyuyor: "Ormanda ilerlerken karşıma iki yol çıktı ve ben daha az kullanılmış olanı seçtim. İşte tüm değişim o zaman başladı."

Kristal: Göz alıcı ve kırılgan!

Kristal: Göz alıcı ve kırılgan!

Senin adının altındaki gizli anlam bize resmen bir kristali çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi pas parlak, göz alıcı ve aynı zamanda bir o kadar da kırılgan! İnsanın adı karakteri üzerinde büyük etkilere sahiptir derler, bundan yola çıkarak seni şu şekilde tanımlayabiliriz: Dışarıdan bakıldığında son derece çekici, etkileyici ve güçlü görünüyorsun. Fakat seni çok iyi tanıyan insanlar biliyorlar ki içten içe oldukça hassas, duygusal ve kırılgansın. Ama bu kırılganlığını dışarıya çok göstermemek için zaman zaman kibirli davranabiliyorsun; bu kibri kendine bir savunma mekanizması olarak almışsın yani! Umarım işe yarıyordur güzel dostumuz, çünkü senin hiçbir zaman kırılmanı istemeyiz!

Kıvılcım gibi: Güçlü ve tutkulu!

Kıvılcım gibi: Güçlü ve tutkulu!

Senin adının altındaki gizli anlam bize resmen bir kıvılcımı çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi son derece güçlü ve tutkulu! İnsanın adı karakteri üzerinde büyük etkilere sahiptir derler, bundan yola çıkarak seni şu şekilde tanımlayabiliriz: Sen son derece hırslı bir insansın; kafana koyduğun her neyse onu yapmak için sonsuz bir gayretle çalışır ve başarısızlığa asla tahammül edemezsin! Dahası, sende inanılmaz bir aura var. Resmen insanları kendine mıknatıs gibi çekiyorsun. Seni görüp de senden etkilenmemek imkansız; eminiz ki çevrendeki çoğu insan içten içe seninle olmak için yanıp tutuşuyordur! Çok güçlü bir ada sahipsin güzel dostumuz, değerini bil ve adını çok sev!

Enerji gibi: Büyüleyici ve değişken!

Enerji gibi: Büyüleyici ve değişken!

Senin adının altındaki gizli anlam bize adeta enerjiyi çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi son derece etkileyici, büyüleyici ve değişken! İnsanın adı karakteri üzerinde büyük etkilere sahiptir derler, bundan yola çıkarak seni şu şekilde tanımlayabiliriz: Sen bir kere son derece ilginç bir insansın; senin eşin benzerin var mıdır bu dünyada bilemiyoruz! İnsanlar üzerinde çok değişik etkiler bırakıyorsun: Mesela; bir yandan insanın içini huzurla kaplarken diğer yandan da öyle bir büyülüyorsun ki insan paniğe kapılmadan edemiyor. Ayrıca sen asla durağan bir insan değilsin; stabiliteden resmen nefret ediyorsun ve sürekli değişik şeyler yaparak, sürekli kendini değiştirerek geliştirmeyi hedefliyorsun. Daha ne diyelim güzel dostumuz; gerçekten eşsiz bir ada sahipsin, kıskanmadık diyemeyeceğiz!

Evren gibi: Mucizevi ve gizemli!

Evren gibi: Mucizevi ve gizemli!

Senin adının altındaki anlam bize adeta evreni çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi ciddi anlamda mucizevi ve gizemli! İnsanın adı karakteri üzerinde büyük etkilere sahiptir derler, bundan yola çıkarak seni şu şekilde tanımlayabiliriz: Bir kere senin gerçekten çok ilginç ve büyüleyici bir şekilde çalışan bir beynin var; senin zekana tanım getirmek imkansız yani! Bu yüzden yaptığın davranışlar, kurduğun cümleler ve aklından geçen düşünceler de dibine kadar zeka parıltıları içeriyor! Evreni anlamak ve çözümlemek imkansızdır değil mi? İşte seni anlamak da çoğu zaman imkansız çevrendekiler için! Çünkü seni anlamak için senin seviyene çıkmak lazım, ama bunu yapabilecek çok fazla kişi olduğunu düşünmüyoruz! Bu durum da doğal olarak senin üzerinde son derece gizemli bir hava yaratıyor! Bizce sen gerçekten çok özel bir insansın güzel dostumuz, bunu sakın unutma ve sakın kendini küçümseme!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3254
1413
513
297
165
106
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Anlı

Kristal: Göz alıcı ve kırılgan! Senin adının altındaki gizli anlam bize resmen bir kristali çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi pas parlak, göz alıcı ve aynı zam... Devamını Gör

Pınar Bor

Kristal: Göz alıcı ve kırılgan! Senin adının altındaki gizli anlam bize resmen bir kristali çağrıştırıyor: Tıpkı onun gibi pas parlak, göz alıcı ve aynı zama... Devamını Gör

Asya

Kristal: Göz alıcı ve kırılgan!