Görüş Bildir
Haberler
Herkes Bunu Konuşuyor: Adele'in Yeni Albümü '25' Yayınlandı

Herkes Bunu Konuşuyor: Adele'in Yeni Albümü '25' Yayınlandı

Batuhan
20.11.2015 - 15:52 Son Güncelleme: 20.11.2015 - 20:14

2011 yılında çıkardığı albümünden sonra 4 senelik uzun bir ara veren Adele'in hayranları tarafından merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü 25 bugün yayınlandı. Ancak promosyon çalışmalarını bizzat yürüten ünlü İngiliz müzisyen yeni albümünü Spotify ve Apple Music gibi uluslararası müzik paylaşım uygulamalarında yayınlamama kararı aldı.

New York Times'ın haberine göre 25, büyük müzik servisleri Apple Music ve Spotify dahil olmak üzere hiçbir online dinleme platformunda yer almadı.

Spotify: 'Umarız bu karar değişir'

Spotify: 'Umarız bu karar değişir'

Bu kararın üzerine Spotify şöyle bir açıklama yaptı: 'Adele'i ve Spotify üzerindeki 24 milyon Adele hayranını seviyor ve onlara saygı duyuyoruz. Umarız kendisi yakın zamanda hayranlarına, 19 ve 21 gibi 25'i de burada dinleme şansını bahşeder.'

Amaç Albüm Satışlarını Arttırmak

Amaç Albüm Satışlarını Arttırmak

Deezer yöneticisi Tyler Goldman da 25'in Deezer üzerinden dinlenemeyeceğini doğruladı. Goldman Adele'in online müzik dinleme servisleri üzerinden para kazandığını ancak bu kararıyla cd ve online albüm satışlarını daha da yükseltmek için bir fırsat olarak gördüğünü belirtti. Adele'in menajeri ve plak şirketi ise konu hakkında henüz bir yorum yapmadı. 

25 Adele'in 4 sene önce 2011'de piyasaya çıkan ve 30 milyondan fazla satan 21 adlı albümünden sonraki ilk albümü olma özelliği taşıyor.

Tüm dünyada ilk hafta için hedeflenen rakam 2,5 milyon

Tüm dünyada ilk hafta için hedeflenen rakam 2,5 milyon

Columbia Records 3 milyon 600 bin adet albümü dün itibariyle satış noktalarında stokladı ve beklenti, ilk hafta bittiğinde 1,5 milyon adedin satılacak olması. Tüm ülkelerle birlikte ilk hafta için hedeflenen toplam satış rakamı ise 2,5 milyon.

Kaynaklar: Hürriyet ve  Milliyet Sanat

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
6
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

Karsu' dan yine bir cover gelir inşallah :D

Daniel

spotifyda yayınlamasına üzülüyorum :( biz pre almıştık ama :D