Görüş Bildir
Haberler
Adele’in Uzun Zamandır Beklenen Albümü Çıktı! “30” Hayranlarla Buluşuyor…

Adele’in Uzun Zamandır Beklenen Albümü Çıktı! “30” Hayranlarla Buluşuyor…

GNS
15.10.2021 - 18:18

Uzun zamandır hayranları tarafından geri dönmesi beklenen İngiliz şarkıcı Adele sonunda geri dönüyor. Şarkıcı hem fiziksel hem mental anlamda yaşadığı değişimlerden sonra dönmesi hayranlarını son derece mutlu etti. Albümüne “30” ismini veren Adele, daha öncesinde bu sayıyı şifreli yollarla hayranlarına birçok kez ima etti. “Easy On Me” şarkısıyla dönüş yapan şarkıcı altı yıl aradan sonra yaptığı ilk şarkıyla hayranları büyüledi. Peki albüm ne hakkında olacak? Adele’in dönüşü nasıl oldu? Ne zaman çıkacak? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzik sektörünün önemli isimlerinden biri olan Adele uzun süreli ayrılığı sonrası hayranlarıyla yeni albümünde kavuştu. 15 kez Grammy kazanmış olan şarkıcı başladığı dördüncü stüdyo albümünün ilk single’ını yayınladı. “Easy on Me” şarkısını klibiyle yayınlayan Adele herkesi mest etti. Hayranları ise albümün geri kalanı için heyecanla bekliyor. İşte yeni albüm hakkında bilgiler…

Uzun Zaman Sonra Yeni Albüm!

Uzun Zaman Sonra Yeni Albüm!

En son albümünü bundan 6 sene önce 2015 yılında yayınlayan Adele hayranları tarafından çok özlendi. “25” isimli son albümündeki “Hello” şarkısıyla en çok dinlenenler arasına giren Adele’in yeni albümü “30”.  Daha öncelerinde de beraber çalışmış olduğu Greg Kurstin, Shellback, Max Martin ve Tobias Jesso Jr gibi isimlerle yeniden bir araya geldi. Ayrıca yeni albümünde ilk defa Inflo ve Ludwig Göransson ile de birlikte çalıştı. 

Yayınladığı ilk single olan “Easy on Me” şarkısının klibini 2015’de yayınlamış olduğu “Hello” şarkısının klibinden başlatması dikkatlerden kaçmayan bir detay olurken izleyenler bunun “kaldığım yerden devam ediyorum, bıraktığım yerdeyim” gibi anlamlara yorarak yeni gelecek parçalar adına teorilerde bulundu.

Albüm Ne Hakkında?

Albüm Ne Hakkında?

Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı yaptığı bir Instagram Live yayınında merak edilen bir soruyu yanıtladı. Hayranları “30” albümünün konusu hakkında son derece meraklı davranırken sanatçı soruları cevapsız bırakmadı. Adele yayınlayacağı “30” albümünün konusunu soranlar için “Boşanma bebeğim, boşanma” şeklinde yanıt verdi. Adele ve eski eşi Simon Konecki ocak ayında boşanmıştı.

Albüm Ne Zaman Çıkıyor?

Albüm Ne Zaman Çıkıyor?

Yeni albümün kendisi için önemini her fırsatta belirten Adele bu hislerini de dile getirmekten çekinmiyor. Sosyal medya hesabından “30” isimli albümüne dair tüm heyecanını ve duygularını paylaşan şarkıcı albümün çıkış tarihini de buradan açıkladı. Dördüncü stüdyo albümü “30” 19 Kasım’da çıkıyor.

Önden yayınlamış olduğu “Easy on Me” müzik videosu vintage esintili bir sinematografi sunuyor. Şarkıcı kendisini başarısız olmuş bir ilişkiye tekrar dönerken geçmişte yaptığı masum hatalarına dair affedici sözler söylediğini gösteriyor. Klipteki ruh halinin son derece nostaljik ve kasvetli olduğu göze çarpıyor.

İşte Yeni Albümün İlk Müzik Videosu : Adele - Easy On Me (Official Video)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın