Görüş Bildir
Haberler
"Annem Bana Kara Büyü Yaptı"

"Annem Bana Kara Büyü Yaptı"

Batuhan
01.12.2014 - 13:03

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Tottenham’ın dünyaca ünlü golcüsü Adebayor, annnesi kendisine kara büyü yaptığı için bir süredir kötü oynadığını iddia etti.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspurs’da forma giyen Emmanuel Adebayor, bir süredir sahada iyi bir performans sergilemiyor olmasının “annesinin ona kara büyü yapmasına bağlı olduğunu” söyleyerek şaşkınlık yarattı.

Togo asıllı 30 yaşındaki Forvet oyuncusu Gana’nın Peace FM radyosuna verdiği röportajda “Elbette ben rahip değilim, futbolcuyum. O yüzden kimin cadı olduğunu söylemek bana düşmez. Annemi evden kovduğumu iddia ediyorlar ama o kendisi evi terk etti. Onunla konuşmuyorum çünkü o herkese işlerimin iyiye gitmeyeceğini söylüyor. Benim hakkımda konuşmayı, bana kara büyü yapmayı bırakmaları gerekiyor” dedi.

“AİLEM ŞİMDİDEN SERVETİMİ BÖLÜŞÜYOR”

Ailesinin milyonlarca sterlinlik servetini bölüşmek için şimdiden planlar yapmaya başladığını ve ona zarar vermek için “Kara büyücülerle anlaştığını” da söyleyen futbolcu “Aralarında evlerimi arabalarımı bölüşüyorlar. O ölünce bu ev senin olacak bu araba ise benim diye konuşuyorlar” dedi.

HAFTADA 170 BİN STERLİN ALIYOR

Takımından haftada 170 bin sterlin maaş alan futbolcunun ailesi ise, Adebayor’un annesini “cadı olduğunu iddia ederek evden koyduğunu, akrabalarının telefonlarına çıkmadığını ve onlara hiçbir maddi yardımda bulunmadığını” iddia etti.

MÜSLÜMAN ŞİFACILAR BEYNİNİ YIKADI

Futbolcunun Almanya’nın Bremen kentinde yaşayan kamyon şöförü ağabeyi Kola ise Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Annem hergün oğlum beni cadı olmakla suçladı diyerek ağlıyor” dedi.

42 yaşındaki Kola “Alfalar”olarak bilinen Müslüman şifacıların kardeşinin beynini yıkadığını iddia etti ve “Benim ailem Hristiyan ancak Müslüman şifacıları ziyaret etmek sıra dışı bir durum değil. O kötü şifacılar ile görüşüyor ve bütün bunlara onlar neden oluyor” dedi.

12 MAÇTA 2 GOL ATABİLDİ

30 yaşındaki Adebayor bu sezon 10 Premier Lig, 2 Avrupa Ligi maçı oynadı. Premier Lig’de 2 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Hürriyet

Kaynak: http://amkspor.com/2014/12/01/adebayo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0