Görüş Bildir
Haberler
Adana’nın Ünlü Şırdancısı 'Bedo' Denetime Sinirlendi, Masaları Yola Fırlattı

Adana’nın Ünlü Şırdancısı 'Bedo' Denetime Sinirlendi, Masaları Yola Fırlattı

R.G.
12.03.2021 - 14:50 Son Güncelleme: 12.03.2021 - 22:20

Adana’da pandemi nedeniyle saat 19.00’den sonra müşteri aldığı gerekçesiyle denetime tabi tutulan şırdancı lokantasının sahibi esnaf çileden çıktı, masa ve sandalyeleri sokağa fırlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'nın Seyhan ilçesinde bağlı Kocavezir’de faaliyet gösteren Şırdancı Bedo'ya denetime giden polisler, saat 19.00'u geçtiği halde şırdancıda yemek yiyenler hakkında ceza işlemi başlattı.

Sözcü'nün haberine göre, bu sırada duruma sinirlenen restoran sahipleri, “Zaten pandemi nedeniyle aylardır iş yapamıyoruz. Beş on dakikalık gecikmeyi idare etmiyorsunuz. Müşterimize değil bize ceza kesin” dedi.

Ancak, polis şırdancının sahipleri ile müşterilere yasal işlem yaparak ceza kesti. Bunun üzerine öfkelenen şırdancı lokantasının sahipleri de masa ve sandalyeleri yola fırlattı. Polis, lokanta sahiplerini güçlükle sakinleştirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
27
14
12
9
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersaglamnihat

Adam haklı. AKP pandemide kutlama yapmadık restoran, otel bırakmadı. Şurada 10 dakika fazla satış yapsa ne olur amk.

Berkay tkz

Uludağda kısıtlamalara uymadılar bende uymicam, Yasak olduğu halde kongreler yaptılar bende yapıcam, 10 ay kapalı kaldık artık bende açıcam, Hafta sonu sokağ... Devamını Gör

White Troll

Esnaf artık uyandı neler olduğunu görüyor bu isyan gittikçe büyüyecek ve ilk seçimde kılışdaroğluna gereken cevabı bir tokat gibi verecekler.

Berkay tkz

Ne olmuş 5 10dk geç kapattıysa aylardır müşterisizler.. Diyecekler gelicek birazdan hissediyorum.

Architect

kimseyi bekleme, bunu sen de. doğru olan bu çünkü