Görüş Bildir
Haberler
Mühimmat Dolu Otobüse 8 Gözaltı!

Mühimmat Dolu Otobüse 8 Gözaltı!

adem kara
10.01.2014 - 15:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana mühimmat bulunan otobüslerden ilk görüntüler

Adana'da İki Otobüste Mühimmat Ele Geçirildi

Adana da iki yolcu otobüsünde miktarı açıklanmayan mühimmat ele geçirildi.

ADANA'da bir TIR dolusu roket başlığı ele geçirilmesi, ardından bir TIR'ın aranmasına izin verilmemesi tartışmaları sürerken, bu kez Hatay yönüne giden 2 otobüste çok sayıda mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine 2 otobüse el konuldu.

İhbar üzerine Adana-Gaziantep otoyolunda durdurulan 2 ayrı otobüsün bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne götürülen otobüslerde çok detaylı bir arama yapıldı, ancak miktarı açıklanmadı. Gelişmeler üzerine Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nün çevresinde ise geniş güvenlik önlemi alındı. Otobüsler Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha Uzmanları ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından didik didik edildi. Yetkililer, otobüslerde mermi olduğunu ancak miktarının henüz belirlenmediğini bildirdi.

Bu arada gazetecilerin bölgeden görüntü alması üzerine olay yerine panzer sevkedilip görüntü alınması engelledi.

Fatih KARAÇALI- Çağlar ÖZTÜRK / ADANA, DHA

Kaynak: http://haber.dha.com.tr/adanada-iki-o...

Adana'da Silah Yüklü Otobüs İddiası

Adana'da, silah yüklü olduğu iddiasıyla durdurulan bir otobüs, Emniyet Özel Harekat Müdürlüğü'ne çekildi. Savcılık olaya el koydu, otobüste arama yapılacağı öğrenildi.

Yakalanan otobüsün, muhalifleri Türkiye'ye bıraktıktan sonra Suriye'ye geri dönmek için yola çıktığı tespit edildi.

Adana'da durdurulan 01 CGU 01 plakalı otobüs Uzmanlar Turizm'e ait. Araçta, 30-40 kasa kadar bixi makinalı tüfek mermisi ,doçka ağır makineli mermisi ve kanas suikast silahı mermileri olduğu iddia ediliyor.

adanakulisi.com

Kaynak: http://adanakulisi.com/adana-da-silah...

Fotoğraf: Vagus

Fotoğraf: Radikal

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da Yolcu Otobüslerinde Mühimmat!

Silah yüklü olduğu iddiasıyla Adana’da durdurulan iki otobüs Emniyet Özel Harekat Müdürlüğü’ne çekildi. İki yolcu otobüsünde miktarı açıklanmayan mühimmat ele geçirildi.

Adana’da bir TIR dolusu roket başlığı ele geçirilmesi, ardından bir TIR’ın aranmasına izin verilmemesi tartışmaları sürerken, bu kez Hatay yönüne giden 2 otobüste çok sayıda mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine 2 otobüse el konuldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne götürülen otobüslerde çok detaylı bir arama yapıldı. Yaklaşık 40 kasa biksi makineli tüfek Doçka ağır makineli tüfek ve kanas suikast silahı mermileri ele geçirildiği belirtiliyor.

İhbar üzerine Adana-Gaziantep otoyolunda durdurulan 2 ayrı otobüsün bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne götürülen otobüslerde çok detaylı bir arama yapıldı, ancak miktarı açıklanmadı.

Gelişmeler üzerine Özel Hareket Şube Müdürlüğü’nün çevresinde ise geniş güvenlik önlemi alındı. Otobüsler Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha Uzmanları ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından didik didik edildi. Yetkililer, otobüslerde mermi olduğunu ancak miktarının henüz belirlenmediğini bildirdi.

  • Vagus
Kaynak: http://vagus.tv/2014/01/10/adanada-yo...

Adana'da 8 Gözaltı!

Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde arama yapılan aynı firmaya ait 2 otobüste bulunan 8 kişinin gözaltına alındığı ileri sürüldü. Otobüsün bagajındaki eşyaların arasından çıkan kasalardaki mühimmatın Bixi makinalı tüfek mermisi olduğu iddia edildi.

  • Vatan
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/otobus-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0