Görüş Bildir
Haberler
Adana'da İşkenceyle Suçlanan Adam 'Sadece Birkaç Kez Vurdum' Dedi, Serbest Kaldı

Adana'da İşkenceyle Suçlanan Adam 'Sadece Birkaç Kez Vurdum' Dedi, Serbest Kaldı

Adana'da evli olduğu kadına işkence yapmakla suçlanan Serhat K. isimli erkek, 'Eşime sadece birkaç kez vurdum' diyerek kendini savundu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da evli olduğu Serhat K.'nin (28) darp ederek ölümle tehdit ettiği Suzan K.'yi (31) polis kurtardı. Eşinin sürekli kendisini şiddete maruz bıraktığını ve işkence yaptığını belirten Suzan K. sığınma evine yerleştirildi. 'Eşime sadece birkaç kez vurdum' diyerek kendini savunan Serhat K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre; Olay, 5 Aralık saat 10.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Suzan K.'nin evli olduğu Serhat K. tarafından alıkonup, işkence gördüğü ihbarı üzerine eve, polisler geldi. Ekipler, darp edilmiş halde buldukları Suzan K.'yi adli tıp kurumuna götürdü. Serkan K. ise gözaltına alındı. Darp raporu verilen Suzan K., eşi tarafından işkenceye maruz bırakıldığını belirterek, şikayetçi oldu.

İfadesinde 12 Kasım'da da darp raporu aldığını söyleyen Suzan K. 'Şikayetçi olacaktım ama çok yalvardı. Bir daha yapmayacağına dair söz verince affettim. Yine de anlaşmazlık sürdü. 4 Aralık günü ablamın evine gittim. Arayıp, 'ablanlara gidersen bir daha bu eve giremezsin, sonuçlarına katlanırsın, geliyorum, hepinizi rezil edeceğim' dedi. Eve gelerek beni aldı, arabayla gezdirmeye başladı. Bir süre sonra 'ikimiz bu arabanın içinde öleceğiz' diyerek beni darbetti. Bıçak çekerek vurmaya çalıştı. Arabanın hızını artırdı ve 'öleceğiz' diyerek önümüze çıkan TIR'ın üstüne sürdü. Direksiyonu ani bir hareketimle kırdım ve ölmekten kurtulduk. Daha sonra küfredip, yüzüme tükürdü, yine dövdü' dedi.

Adli kontrol şartıyla serbest...

Adli kontrol şartıyla serbest...

Suzan K., şöyle devam etti:

'Sonrasında eve geldik. Tehdit ve hakaretlerde bulundu, telefonumu aldı. Yatak odasına geçtim, arkamdan geldi. O gece yine dövdü. Ayrı uyuduk. Sabah uyanınca tekrardan yanıma geldi ve 'neden yanımda uyumadın?' diyerek dövmeye başladı. Küfredip, yüzüme tokat attı, yumruk ve tekmeyle saldırdı. Üzerimdeki elbiseleri yırttı. Zorla salona götürdü. 3 bıçak getirerek ikisini bana verdi. Birini kendi aldı. Elindeki bıçağı vücudumda gezdirdi. Korktum ve yalvardım. Gitmek istediğimi söyledim. 'Senin bu evden ölün çıkar' dedi. Ablamın ihbarıyla eve gelen polis tarafından kurtarıldım. Cezalandırılmasını istiyorum.' Suzan K., ifadesinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

Gözaltına alınan Serhat K. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. Serhat K. 'Aramızda gerginlik yaşandı. Kendisine gelmesi için eşime birkaç kez vurmak zorunda kaldım. Ertesi gün ayrı yattığımız için eşime nedenini sordum. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı' dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Serhan K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
5
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
carmenta1

Bravo..beklediğimiz ve maalesef artık şaşırmadığımız hareketlerde yeni bir bölüm!!!

Elif Kanmaz

insanlar ölmeden tutuklama kararı olmaz bu ülkede 🤯