Görüş Bildir
Haberler
Bomba ile Kapıyı Açmaya Çalıştı...

Bomba ile Kapıyı Açmaya Çalıştı...

adem kara
16.07.2014 - 09:21 Son Güncelleme: 16.07.2014 - 13:07

Kozan'da boşandığı eşinin oturduğu evin kapısını patlayıcıyla açmaya çalışan öğretmen patlayıcının elinde infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde 48 yaşındaki sınıf öğretmeni Hamit Memiş, eski eşinin evinin kapısını açmak için getirdiği patlayıcının elinde infilak etmesi sonucu öldü.

Bir ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni Memiş, bir süre önce boşandığı eski eşinin evine giderek çocuklarını görmek istediğini söyledi. Eşi ve çocuklarının kendisiyle görüşmek istememesi üzerine Hamit Memiş, dairenin kapısını açmak için yanında getirdiği patlayıcıyı kapının önüne bıraktı.

İlk patlamanın ardından aynı apartmanda oturan Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser, patlama sesi üzerine olay yerine gelerek Hamit Memiş'e müdahale etmek istedi. Ancak Hamit Memiş, ilk patlamada kapının açılmaması nedeniyle kapıya bırakmak istediği ikinci patlayıcının infilak etmesi sebebiyle hayatını kaybetti.

Şiddet uyguluyordu, tehdit ediyordu

Olayın ardından Memiş'in öğretmen olan ve bir süre önce boşandığı eşi ile dört çocuğu, itfaiye merdiveni yardımıyla evin balkonundan indirilerek Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ölen öğretmenin eşi, tehditler nedeniyle daha önce eşi hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Hamit Memiş bir süre önce boşandığı eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandığı ve kısa süre cezaevinde kalmıştı.

Kaynak Doğan Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/ada...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0