Görüş Bildir
Haberler
Adam Gibi Mobil Oyunlar #2

Adam Gibi Mobil Oyunlar #2

Onedio Medya
04.04.2014 - 16:45

Adam Gibi Mobil Oyunlar #2

Vereceğimiz parayı, harcayacağımız zamanı ve oynanmayı gerçekten hakeden ' Adam Gibi Mobil Oyunlara ' ayırdığımız bu yeni bölümümüze hoş geldiniz.

Mobil oyun sektörü iki saniye yerinde duramıyor. Sadece Appstore'da toplam 1.157.279 App var şu anda! Bunların da çoğu oyunlar. Her ay yeni 6899 yeni oyun çıkıyor, yani günde 223! Oyun yapımcılarını geçtim, oyun eleştirmenleri ve oyuncuların bile bu tsunaminin altından kalkması mümkün değil.

Ve bu sadece AppStore platformu.

Bu kaosa karşı her oyunu deneyeceğim diye saldırmak ne gerçekçi, ne de akıl karı olur. O yüzden, kendi denediğimiz, oynadığımız ve sevdiğimiz oyunları bu bölüme taşıyoruz . Bu bölümde ne mutlu bize ki 2 tane Türk yapımı oyun var: Rainocubes ve Trip Trap. Ayrıca, Crytek gibi bir canavarın da ikinci mobil oyunu The Collectibles'la sahneye çıkması, bu bölümü bir Türk(i) oyunları festivaline çevirdi.

İnşallah Türk yapımcılar mobil platformlardaki başarılarını arttırarak devam ettirir.

Bu bölümde her zaman en son çıkan oyunlara yer vereceğiz, ama birkaç sene öncesinin gözünüzden kaçmış olabilecek mükemmel oyunları da yer alacak. Genel kural: Gerçekten oynanmayı hakeden, yarım saat içinde para tuzağı haline gelmeyen oyunlar yer alacak.

Oyunları 'görsel ve ses', 'ömür' ve 'fiyat ve kalite' kategorilerinde 5 üstünde puanlayıp, nihai notunu da beş üstünden vereceğiz. Bedava olup da 'Uygulama İçi Ödeme' gerektiren oyunlarda da bu kaliteyi arayacağız. Bedava oyunlarda ayrı bir değerlendirme kategorisi olarak 'UİÖ Rahatlığı' (Uygulama İçi Ödeme Rahatlığı) olacak . Mesela, Dungeon Keeper gibi nefes almak için bile para isteyen bedava bir oyun '5 üstünden 0' alırken, Plants vs Zombies 2 gibi sonuna kadar bedava oynayabildiğiniz bir oyun '5 üstünden 5' alabilecek.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36961-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın