Görüş Bildir
Haberler
Ada Masalı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Gidene Kal Denmez Bazen..."

Ada Masalı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Gidene Kal Denmez Bazen..."

Müge Kakşi
15.10.2021 - 21:17

Ada Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Poyraz elindeki mektuba bakarken bazen olmayacağını ve gidene kal denmeyeceğini söyler. Haziran'ın nerede olduğu merak edilirken olduğu yerde kalmasını isterler. Poyraz diğerlerinin baskısı altında kalırken Haziran bir anda karşısında Poyraz'ı görür. İşte Ada Masalı 18. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ve Özgür Sevimli'nin oturduğu Ada Masalı kısa sürede çok sevildi. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Türk yapımı aşk dizisinin yapımcılığını ise Kerem Çıtay üstlenmektedir. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizinin fragmanı yayınlandı. İşte Ada Masalı yeni bölüm fragmanı...

Ada Masalı Son Bölüm Özeti

Ada Masalı Son Bölüm Özeti

Poyraz geçirdiği trafik kazasından sonra bir anda ortadan kaybolunca Kırlangıç Adası’ndaki herkes seferber olur. Yaralı haldeki Poyraz’ı bulmak için dağ taş aranacaktır.

Haziran, çok kızsa da çok kırılsa da Poyraz’ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamamaktadır. Onu sağ salim bulmak için elinden geleni yapar. 

Poyraz ise üst üste yaşadıklarından sonra biraz geri çekilip düşünmek istemektedir. Ancak hayat onun planladığı gibi akmayacaktır. Haziran her zamanki gibi Poyraz’ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın