Görüş Bildir
Haberler
Acun Medya'dan İrem Kanan'ın Eşi Miss Turkey Güzeli Çıktı! Sinem Öztufan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Acun Medya'dan İrem Kanan'ın Eşi Miss Turkey Güzeli Çıktı! Sinem Öztufan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

İrem Kanan, 2021 Survivor yarışmasının bir bölümünde oynanan voleybol mücadelesinde Acun'un takımında yer almıştı. İrem Kanan uzun bir sürenin ardından yeniden gündeme geldi. Gündeme gelmesiyle beraber Kanan'ın eşi de merak konusu oldu. İrem Kanan, oyuncu Sinem Öztufan'la olan evliliği ile anılıyor. Bir dönem ekranlarda sıkça yer alan Sinem Öztufan, son günlerde yeniden araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Peki Sinem Öztufan kimdir? Sinem Öztufan kaç yaşında ve nereli? İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinem Öztufan ile evliliğiyle yeniden gündeme gelen İrem Kanan, eski bir Televole muhabiridir. İrem Kanan, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu üyesinden birisidir. Peki Kanan'ın eşi Sinem Öztufan kimdir?

Sinem Öztufan Kimdir? Sinem Öztufan Kaç Yaşındadır?

Sinem Öztufan Kimdir? Sinem Öztufan Kaç Yaşındadır?

Sinem Öztufan 22 Nisan 1980 İzmir, Karşıyaka doğumludur. Kariyeri boyunca pek çok dizide rol alan Öztufan,1996 yılında Best Model Ege Birincisi, 1997 yılında Bahama Adaları Takvim Güzeli ve 1998 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Miss Turkey' Türkiye Üçüncü güzeli seçilmiştir. Ardından Uğurkan Erez ile çalışmaya başlamıştır.

2 Çocuk Annesi

2 Çocuk Annesi

1999 yılında televizyon sektörüne oyuncu olarak atılan Sinem Öztufan'ın yer aldığı son projesi ile 2013 yılında ekran karşısına çıktı. 2006 yılında İrem Kanan ile evlenen Öztufan, 2008 yılında ilk bebeği Sarp'ı kucağına aldıktan bir süre sonra Kaya isimli ikinci oğluyla ikinci kez anne olma duygusunu tattı.

Sinem Öztufan'ın Rol Aldığı Diziler

Sinem Öztufan'ın Rol Aldığı Diziler

Rol aldığı diziler;

  • 2013 - Osmanlı'da Derin Devlet : Dilruba

  • 2009 - Unutulmaz : Melda Güler

  • 2007 - Leylan : Leylan

  • 2006 - Karagümrük Yanıyor : Aslı

  • 2004 - Büyük Yalan : Reyhan Vardarlı

  • 2003 - Alacakaranlık : Melike

  • 2000 - Hanım Ağa

  • 1997 - Böyle mi Olacaktı : Esra Akman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın