Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Looney Tunes Karakterisin?

Sen Hangi Looney Tunes Karakterisin?

Yung Boş Ada
18.05.2015 - 17:32 Son Güncelleme: 19.05.2015 - 12:23

Hayatımızın en güzel zamanları olan çocukluğumuzun unutulmaz çizgi film karakterlerinden acaba hangisi senin karakterinle eşleşiyor? Testi çöz ve hemen öğren!

Başlarken seni neşelendirecek bu şarkıyı dinlemeni tavsiye ederiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak arkadaşlarının sana "manyak" dediği oluyor mu?

2. Klasik bir soru, en sevdiğin renk ne senin?

3. En çok ne yemeyi seversin diye sorsak peki sana?

4. En çok zevk aldığın şey ne peki senin?

5. Şimdi de ilgini en çok çeken kareyi seç hadi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi seni gerçekten çok doğru tanımlıyor peki?

7. Peki senin favori gezegenin hangisi?

8. Son olarak hayatını bize tek kelimeyle özetler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sylvester!

Sen hep kötü olarak görüldün, öyle yargılandın. Fakat seni tanıyan insanların da çok iyi bildiği gibi senin aslında çok sıcak bir kalbin var. Full time kötü değilsin yani ;) Sadece istediğin şeyler uğruna bazen farklı yollara başvurabiliyorsun. Ayrıca sen çok inatçı ve hırslı bir insansın. Bir şeyi kafaya koydun mu yaparsın yani. (YAPAMADI)

Pepe Le Pew!

Sen Looney Tunes evreninin en romantik en aşk dolu karakterisin. Romantizm denildiği zaman akla ilk gelen insan sensin işte. Ama sen çok sabırsızsın, bir şeyler çok hızlı ilerlesin anında senin istediğin gibi olsun istiyorsun ama işler öyle ilerlemiyor işte. Birazcık kendini dizginlemeli ve bu sabırsızlığını azaltmalısın. Yoksa gerçek aşkın bile elinden kaçacak.

Road Runner!

Sen gerçekten çok ama çok hareketlisin! Enerjin var ya senin hiç bitmiyor. Çok hırslısın; kendine bir hedef belirler ve sadece bu hedefe odaklanırsın. Hedefin dışındaki hiçbir şeyi umursamazsın. Eninde sonunda da hedefine ulaşırsın sen. Seni durdurabilene aşk olsun resmen yani. Ayrıca senin bu saf görünüşünün altında aslında çok kurnaz biri var. Hepimizi ayakta yiyorsun yani sen ;)

Tweety!

Sen kesinlikle çok zeki ve kendine güveni son derece yüksek bir insansın. Öyle ki kimsenin seni alt etmesine ya da seninle oynamasına izin vermezsin. Zekan sayesinde çözemediğin hiçbir durum yok yani senin. Ayrıca bu sevimli ve nazik duruşunun arkasında aslında saklanan kötü bir yanın olduğunu da söylememiz gerekiyor.

Bugs Bunny!

Sen Looney Tunes'un efsanesi Bugs Bunny'sin! Senin enerjin hiç bitmiyor. Sürekli bir hareket halindesin. Müthiş bir zekan var ayrıca senin, yaratıcısın da; kafandaki fikirler hiç bitmiyor. Ayrıca biraz da yaramazsın sen. Hatta yaramaz ne kelime, resmen hınzırsın sen hınzır! İnsanlarla uğraşmaktan müthiş bir zevk alıyorsun. Yalnız dikkat et deriz sana, bir gün birini ciddi anlamda sinirlendirebilirsin.

Daffy Duck!

Sen gerçekten çok çılgın birisin. Hiçbirimizin cesaret bile edemeyeceği çılgınlıklar senin hayatının bir rutini haline gelmiş. Ayrıca senin çok değişken bir ruh halin var. Bir anda çok neşeli mutluyken aniden son derece kızgın bir hal alabiliyorsun. Bu yüzden de çoğu zaman insanlar seni anlamakta zorlanıyor aslında. Yalnız sen hep kaybeden oluyorsun bu hayatta, ne yaparsan yap olmuyor bazen yani. Kaybedenler Kulübünün daimi bir elemanısın adeta. Ama olsun be, biz seni böyle sevdik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
349
207
146
73
43
30
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Sert

bugs bunny çıkmayı umut ederek gelenler?

ceren şekerci

:) Yine doğrusun Onedio.TWEETY.Sen kesinlikle çok zeki ve kendine güveni son derece yüksek bir insansın. Öyle ki kimsenin seni alt etmesine ya da seninle oyn... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Tweety! Sen kesinlikle çok zeki ve kendine güveni son derece yüksek bir insansın. Öyle ki kimsenin seni alt etmesine ya da seninle oynamasına izin vermezs... Devamını Gör