Görüş Bildir
Haberler
Abramovich'in Sevgilisinin Bu Pozu Irkçılık Tartışması Yarattı

Abramovich'in Sevgilisinin Bu Pozu Irkçılık Tartışması Yarattı

yelda kahveci
22.01.2014 - 15:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Abramovich'in Sevgilisinin Bu Pozu Irkçılık Tartışması Yarattı

Chelsea Futbol Kulübünün sahibi Roman Abramovich’in hayat arkadaşı Dasha Zhukova’nın siyahi bir kadın şeklindeki koltuğa oturarark verdiği poz ırkçılık tartışması yarattı.

Buro 24/7 adındaki moda sitesi için gerçekleştirilen röportaj için veridiği pozun ardından büyük eleştiri alan editör Miroslava Duma’a Instagram hesabı üzerinden özür diledi.

Dün yayınlanan fotoğraflarda Ms Zhukova bacakları havada yarı çıplak bir siyahi manken şeklindeki koltuğun üstünde oturuyor. Koltuk Norveçli sanatçı Bjarne Melgaard’ın tasarımı. Fotoğrafın yer aldığı röportaj Ms Zhukova’ın editörlüğünü yaptığı yeni moda dergisi Garage’i anlatıyor.

Sözkonusu fotoğrafın yayınlandığı Buro 24/7 editörü “Biz ırkçılga, cinsiyet ayrımına ver insanların haklarının ihlal edilmesine karşıyız. Biz insanların ırkına cinsiyetine ve sosyal statüsüne bakmadan seviyoruz ve saygı duyuyoruz.” dedi.

Fotoğrafın yayınlanması efsanevi siyahi lider ve ırk yarımı karşıtı eşit haklar savunucusu Martin Luther King günü ile aynı güne denk gelmesi ile de büyük tepki aldı.

Dipnot Tv

Kaynak: http://www.dipnot.tv/abramovichin-sev...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın