Görüş Bildir
Haberler
Ablaya Doğum Günü Mesajı: Ablanıza Yollayabileceğiniz En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Ablaya Doğum Günü Mesajı: Ablanıza Yollayabileceğiniz En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Doğum günleri hepimiz için oldukça özel günlerdir. Bu günlerde insanlar sevdikleri tarafından her daim hatırlanmak isterler. Bizler de gönüllerimizde ayrı bir yere sahip olan insanların bu anlamlı günlerinde onları mutlu etmek isteriz. Elbette bizler için en kıymetli olan kişilerden biri de ablalarımızdır. Bize hem anne hem arkadaş hem de sırdaş olan ablalarımızla kurduğumuz bağ her şeyden farklıdır. Canımız ablalarımızın doğum günlerinde yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak isteriz. İşte tam da bu anlarda içimizden geçen en derin duyguları yazıya dökme ihtiyacı duyarız. Kardeşleri için sayısız fedakarlık yapan, anne yarısı ablalara ne kadar kıymetli olduklarını ifade edebilmek için doğum günlerini sizler için derledik. 

Keyifli okumalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya üzerinde yeri doldurulamaz bağlardan bir tanesi de şüphesiz ki abla ve kardeş arasında kurulan bağdır.

Dünya üzerinde yeri doldurulamaz bağlardan bir tanesi de şüphesiz ki abla ve kardeş arasında kurulan bağdır.

Ablamızın doğum gününde onu mutlu etmek, içimizi ısıtacak gülüşünü bir kez daha görmek isteriz. Ablanıza olan en derin duygularınızı aktarmanıza yardımcı olacak en anlamlı, özel, uzun, kısa ve etkileyici ablaya doğum günü sözlerini içeriğimizde bulabilirsiniz.

2022 Ablaya Doğum Günü Mesajları:

2022 Ablaya Doğum Günü Mesajları:
  • Beni her zaman gülümseten yüzündeki harika gülümsemen hiçbir zaman yüzünden eksik olmasın ablacığım. Doğum günün gibi her günün güzel olsun.

  • Bugün geride bıraktığın yaşının mutluluğunu yaşıyorsun ve kardeşin olarak her zaman senin yanında yer alıyorum. Nice yaşlara!

  • Mutluyum bugün çünkü senin gibi bir ablaya sahibim. Mutluyum çünkü hayatımda senin gibi bir abla var. Mutluyum çünkü bugün sen doğmuşsun, canım ablacığım.

  • Seninle birlikte yaşadığım her an güzel canım ablacığım. Her ne kadar şimdi ayrı olsak da kalbim hep seninle atıyor. Doğum günün kutlu olsun!

  • Her zaman benim için en iyisini isterdin. Her şeyin gönlümce olmasını isterdin. Ne zaman ağlasam yanımda olurdun. Nice yıllara canım ablacığım!

  • Güneşin buz tuttuğu yerde canım ablacığım, işte o yerde seni sevmekten vazgeçebilirim. Doğum günün kutlu olsun.

  • Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bir tanecik ablam.

  • Ablaların en güzeli ve özeli… Doğum günün kutlu olsun, her zaman yan yana olalım isterdim ama maalesef ayrı düştük. Fakat kalbim her zaman seninle. Yeni yaşın sana çok istediğin mutluluğu hep getirsin.

  • Ben ne yazarsam yazayım yine de sana olan sevgimi anlatamaz bu yüzden sana kısaca diyorum ki; iyi ki doğdun canım ablam. Nice mutlu yıllara…

  • Benim güzel canım ablacım yeni yaşınla beraber her şey gönlünce olsun iyi ki doğdun. Nice nice yıllara canım ablam…

Ablaya En Etkileyici Doğum Günü Sözleri

Ablaya En Etkileyici Doğum Günü Sözleri

Mutluluk ve huzur insanın sevdiği kişilerle olduğunda daha da artar. Bir ömür sevdiklerinle yaşaman ve yaşlanman dileğiyle… Nice mutlu yıllara ablam...

Sevgimi nasıl anlatabilir sana abla, kelimelere dökeyim de beni iyi anla, bazen hata yapsam da asla kıyamam ben sana, seni senden daha çok seviyorum abla. Nice mutlu yıllara…

İkimiz de büyümüş olsak da abla, ben her zaman kardeşin ve sen de benim her zaman ablamsın. Bunu hiçbir zaman unutmayalım, ben unutmuyorum. Nice yıllara!

İnsanın ablası olması nimettir aslında. Sen benim göz bebeğim canım kardeşim, büyüğüm ablamsın. İyi ki doğdun canım ablam Allah senin eksikliğini göstermesin…

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere.

  • Bizi kardeş yapan kan bağı değil, içerideki kalptir. Ve kardeş dediğin iyi kötü her anında yanında hissettiğindir. Nice nice yıllara canım ablam.

  • Sana dünyanın en pahalı hediyesini almak istiyordum ama kredi kartım yok, seni çok seviyorum doğum gününde sana pasta alacaktım alamadım çünkü param yok.

  • Kardeşler arasında sevgi bağı manevi olarak kopması mümkün olmayan bağlar ile bağlanmıştır. Sen benim kanımdan, benim canımdan birisin ablacım seni seviyorum. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

  • Biz; küçücüktük, büyüdük. Cahildik, adam olduk, sevgisizdik, sevmeyi öğrendik, biz bir bütündük şimdi her şeyiz. Canım benim seni çok seviyorum ablacım. Doğum günün kutlu olsun…

  • İradenle sabrına, yüreğinle sevgine, dününle yarınlarına öyle sarıl ki, hayat önünde el pençe divan dursun. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara ablam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun Doğum Günü Mesajları

Uzun Doğum Günü Mesajları
  • Annemden sonra en çok sevdiğim kadın olan canım ablam, iyi ki varsın ve ben senin kardeşinim. Bana her zaman destek oldun, en zor günleri geride bırakmamı sağladın. Şimdi bir yaşına daha giriyorsun ve her yeni yaşında benim gözümde daha çok tecrübeli bir abla oluyorsun. İyi ki doğdun nice yaşlara.

  • Eğer ben kendim olsaydım yani sen olmasaydın abla her şey çok zor olurdu. En zor günlerimde yanımda olan kimse olmazdı. Sınavlarıma çalışmam için beni kimse kontrol etmezdi. Yaptığım ödevlerin doğruluğuna kimse bakmazdı. Başkalarına karşı hissettiklerimi kimse doğru anlayamazdı. Canım ablacığım varlığından o kadar çok mutluluk duyuyorum ki umarım hiçbir zaman ayrı düşmeyiz ve ben hiçbir zaman kendi başıma kalmam. İyi ki varsın ve iyi ki bir yaşını daha senin kutlayabiliyorum. Nice yaşlara, gelecek yaşlarda da yine birlikte olalım.

  • Ne zaman mutsuz hissetsem her zaman yollara bakıyorum abla seni görebilmek için. Ne zaman karnım acıksa her zaman mutfaktan elinde tepsiler ile çıkmanı bekliyorum abla! Ne zaman hastalansam odadan elinde haplar ile çıkıp peşime düşmeni bekliyorum abla. Biliyorum şimdi kendi çocukların kendi ailen var. Ancak kardeşin seni hiçbir zaman unutmadı ve her zaman senin yanında oldu. Ablaların en güzeli doğum günün kutlu olsun.

  • Ben ne sevgili ne de arkadaş isterim. Ben sadece ablamı isterim. Onu koruyacak, her zaman mutluluğunu isteyecek ve en kötü zamanlarında yayında olacak tek kişi her zaman abladır. Neyse ki dünyanın en şanslı insanı benim çünkü tam da böyle bir ablaya sahibim. Benim ablam olduğun için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum abla, doğum günün kutlu olsun!

  • Bugün senin şımarma günün ablacığım. Her zaman ben şımardım, her zaman sen beni teselli ettin, her zaman yaramazlıklarımın önüne geçtin. Bu yüzden gerçekten çok şanslıyım. Bana yaşamı, paylaşmayı, sevgiyi ve mutlu olmanın ne anlama geldiğini öğrettiğin için gerçekten kendimi çok şanslı sayıyorum. Benim güzel canım ablam, doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!

  • Bana her gece masal okurdun ve ben oradaki prensesi hep sen sanırdım canım abla. Dünyanın en güzel, şirin ve cana yakın kişisi hâlâ sensin benim için. Bugün yeni bir yaşa giriyorsun ve kardeşin hep seninle birlikte olacak. Yeni yaşında mutluluk, huzur ve sağlık dilerim.

  • Canım ablacığım seneler önce sen bugün dünyaya geldin. Ne iyi oldu da gelmişsin. Senin sayesinde ben her zaman sığınacak, yardım alacak, en kötü günlerimin bile daha rahat geçmesini sağlayacak bir ablaya sahip olabildim. Bana her zaman anlayış gösterdiğin, beni her zaman herkesten ayrı tuttuğun için sana çok teşekkür ediyorum. Nice yaşlara canım ablacığım!

  • Doğum gününü unuttuğumu sanmış olabilirsin ama ablacığım senin doğum gününü hiçbir zaman unutmam ben. Çünkü sen benim için en özel varlıksın. Seninle geçirdiğimiz her anın özel olmasından, birlikte yaşadığımız mutlu anların hep güzel olmasından ötürü hayatta unutmayacağım tek kişi sensin. Nice yaşlara!

  • Şimdi ayrı şehirlerde olsak da canım ablacığım, kalbim hep seninle birlikte atıyor. Benden önce dünyaya gelerek benim yaşamı öğrenmem için bana her şeyi sağladın. Tecrübelerin ile yanlışlar yapmaktan korundum, kötü durumlara maruz kalmadım ve her şey yaşamımda senin sayesinde daha kolay oldu. Sana olan sevgim her geçen yıl daha da arttı ve değerini anladıkça daha da artıyor. Doğum günün kutlu olsun ablacığım.

  • Benim bu yaşamda başıma gelen en güzel şey senin gibi özel ve güzel bir ablaya sahip olmak. Beni küçüklüğümden bu yaşıma kadar getirdin ve şu an sahip olduğum her şeye senin sayesinde kavuşabildim. Seni çok seviyor, öpüyor ve doğum gününü kutluyorum.

Ablaya Kısa ama Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Ablaya Kısa ama Anlamlı Doğum Günü Mesajları
  • Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsun. Ablacığım nice mutlu yıllar…

  • Kardeşler arasında sevgi bağı manevi olarak kopması mümkün olmayan bağlar ile bağlanmıştır. Sen benim kanımdan, benim canımdan birisin ablacım seni seviyorum. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

  • Ablamın kucağına yatıp sadece susmayı özledim. Şimdi uzaktayım, yanında değilim ama sen benim hep aklımdasın abla. İyi ki doğdun nice nice yıllara.

  • Benim ablam kimseye benzemez içinde sevgi, iyilik hiç eksik olmaz her zaman güler yüzün olması dileğimle nice senelere.

  • Hatırlar mısın bilmem senle küçükken oynadığımız oyunları şimdi bazen onları düşünüyorum da keşke hiç büyümeseydik keşke hep oynasaydık. Doğum günün kutlu olsun

  • Şans, insanların kapısını bir kere çalarmış. Dileğim senin gibi melek kalpli birinin kapısını her gün çalsın. Her gün mutlu olman dileğiyle mutlu yıllar biricik ablacığım.

  • Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın bitanecik ablam. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

  • Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye, unutma ki her yaşın ayrı bir güzelliği var. Doğum günün kutlu olsun canım ablam.

  • Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel hediyeler özel insanlara verilir. Benim için çok özel olan canım ablam iyi ki doğdun.

  • Babamın ilk göz ağrısı, annemin İlk nuru, benim koruyucu meleğim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?