Görüş Bildir
Haberler
Abdurrahman Dilipak: 'İstanbul Sözleşmesi Allah'a Karşı Bir Komplodur!'

Abdurrahman Dilipak: 'İstanbul Sözleşmesi Allah'a Karşı Bir Komplodur!'

Yazılarında sık sık hint kenevirinin faydalarına değinen ve İstanbul Sözleşmesi'ne karşı tutumuyla tanınan yazar Abdurrahman Dilipak, katıldığı bir programda bir kez daha İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldı. Dilipak, sözleşmenin 'Allah'a karşı, Resulüne karşı bir komplo' olduğunu öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haber Global yayınında Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Dilipak, 'İstanbul Sözleşmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor"

'Çünkü bu Allah'a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor. Kadını erkeğe düşman yapıyor. 

Cinsel deneyim, tercih ve yönelimi özgürleştirecek ama öbür taraftan aile içerisinde cinsiyet değişimi yapıp kadın özgür kalacak. Evlilik devam edecek. Böyle bir şey yok. Birey inanç, ahlak ve gelenekten bağımsız olarak kişinin tanımlanmasıdır. Bunun tanımı nedir? Bu insan değil, bu transhümanizmdir'

"Aşı olmadım, maske de takmıyorum"

Dilipak'ın 'Koronavirüs salgının neden global bir oyun olduğunu düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıtı ise şöyle oldu:

'Ben bunu bugün söylemedim. 4 yıl önceden olacakları anlattım. Bu İngilizlerin hazırlayıp, Amerika'da geliştirilip Çin'de patlatılan bir olay. H1N1 formatı üzerine geliştirilen üç ayrı grip mikrobunun sentezlenmesiyle elde edilen bir grip virüsü bu. 

Bu bir grip vakası. Fark ettiyseniz hiç grip olayı yok, öksüren bile yok artık. İnsanlar öksürmeye korkuyorlar. PCR testiyle pozitif ve negatif olmanız da hikaye. Hasta tespiti yok. Mikrop tespiti yok. O zaman bu ilaç niye bu tedbirler niye? Bu maske niye? Hasta olmanız ve bulaşı artırmanız için maske takmanız gerekiyor. 

Aşı olmadım. Normalde maske de takmıyorum, karşımdaki rahatsız olmadığı sürece. Bana ceza yazsınlar, ben mahkemeden cevabını veririm.  Aşı yapmak zorunlu olursa da mahkemeye veririm. Mücadele ederim bununla.' 

'Neden birileri bize çip takmak istesin?'

'Ailesiz, yeni bir dünyadan söz ediliyor. Ve bu öjene hareketi dedikleri yeni hareket dünya nüfusunu da sınırlandırmak istiyor.' 

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
108
96
37
11
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Sen de öylesin başkan. Allah seni görse ''ben yaratmadım'' der, inkar eder.

Naz

Kenevir fazla kaçmış galiba

Pasif Kullanıcı

Nasıl yani? Allah'a tuzak mı kuruluyor ve o da Allah'ı uyarmaya mı çalışıyor anlamadım

Naz

O kafada her şey yaşanıyor olabilir jsnxjbshzbs :D