Görüş Bildir
Haberler
ABD'de 750 Korona Mağdurunun Cenazesi Hâlâ Soğutmalı Kamyonlarda Bekliyor

ABD'de 750 Korona Mağdurunun Cenazesi Hâlâ Soğutmalı Kamyonlarda Bekliyor

ABD'de virüsün en yoğun olduğu dönem olan Nisan 2020'de hayatını kaybeden 750 kişinin cenazelerinin hala soğutmalı kamyonlarda saklandığı açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

COVID-19 sebebiyle en fazla kişinin hayatını kaybettiği ülke olan ABD'de New York'ta koronavirüs kurbanlarının cesetleri, bir yıl geçmesine rağmen soğutmalı kamyonlarda saklanıyor.

CNN International'da yer alan habere göre, Nisan 2020'nin başlarında, New York'ta tek bir günde 800'den fazla koronavirüs ölümü bildirildi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine göre 5 Nisan haftasında şehirde her gün ortalama 566 kişi ölüyordu.

Fakir veya sahipsiz kişilerin gömüldüğü mezarlığa götürülecekler

Fakir veya sahipsiz kişilerin gömüldüğü mezarlığa götürülecekler

Bu dönem hayatını kaybeden 750 kişinin cesetlerinin Güney Brooklyn Deniz Terminali'ndeki soğutmalı kamyonlarda saklandığı bildirildi.

Tıbbi muayene ofisinin icra komiseri yardımcısı Dina Maniotis, cesetlerin çoğunun, kentin son 100 yıldır fakir veya sahipsiz kişileri gömdüğü Hart Adası'na gidebileceğini söylerken kişilerin ailelerinin de bu istekte bulunduğunu belirtti.

En son 11 Eylül'de uygulanmıştı

En son 11 Eylül'de uygulanmıştı

New York'un bu tür geçici morglara başvurduğu en son zamanın ise, Dünya Ticaret Merkezi'ne düzenlenen 11 Eylül 2001'deki terörist saldırıları olduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ortalık karışık

great america!

Can Öz Demir

Bu büyük ve süper güc oldukları gercegini degistirmiyo. Fakirlik her yerde var

Nil Güney Eraslan

Bir "Amerikan Rüyası " cilvesi. Eskiden bir cenaze masrafi ortalama 10 bin dolarken sektöre "talep" artinca en düşük cenaze masrafi simdi yaklaşık 30bin dol... Devamını Gör