Görüş Bildir
Haberler
ABB'den AKP'li Birinci'ye Yanıt: 'Hangi Sıfatla Ankara Belediye Başkanını Tehdit Ediyorsunuz?'

etiket ABB'den AKP'li Birinci'ye Yanıt: 'Hangi Sıfatla Ankara Belediye Başkanını Tehdit Ediyorsunuz?'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, Mansur Yavaş yönetimindeki belediyenin İsrail büyükelçiliğinden yardım aldığı iddiası üzerine 'Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş' diyen AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci'ye sert yanıt verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, açıklamasında şunları kaydetti:

'Mücahit Bey, hangi sıfatla Ankara'nın millet iradesi ile seçilen belediye başkanını tehdit ediyorsunuz? Nasıl hesap kesiyorsunuz bir anlatın bakalım? Riyakâr siyasetinizi kolunuza takın, sessizce arkanızı dönün ve uzaklaşın. Konu ile ilgili ABB'nin açıklaması açıktır. 13 gün önce elçilik çalışanlarının katıldığı iftar kampanyasından böyle bir siyasi çıkarım hevesinde bulunmak kirli siyasetin en kirli örneklerinden biri olarak tarihe not düşülmüştür. 

Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza yapılan zulme ses çıkaramayıp, Ermenistan soykırımının kabul edilmesine tepki gösteremeyenler, bu mahcubiyetlerini tüm zaman dilimlerinde ve tüm mekanlarda zulmün karşısında olan Başkanımız üzerinden gideremez, tehdit edemezler. Başkanımızın geçmişi de tavrı da nettir. Doğu Türkistan da, Mescidi Aksa da bizim onurumuzdur. Dünyanın neresinde zulme uğrayan bir topluluk varsa bizim yerimiz, onun yanıdır. Mücahit Bey, Mavi Marmara olayının yaşandığı gece ben sabaha kadar Büyükelçiliğin önündeydim. Siz neredeydiniz? Sahi, 20 milyon dolar verilirse fikriniz değişir mi? O gün ses çıkardınız mı? Hesapsızca, riyasız şekilde mazlumların yanında oldunuz mu? Mücahit Bey, aşağıdaki fotoğrafları da arkanızı dönüp giderken sıkılmayasınız diye albüm yapıp taşırsınız. Görelim bakalım bunlara tepki gösterebilecek misiniz? Ankara size hiç umduğunuz sonuçları vermez. İyi yolculuklar diliyorum.'

Gültekin, paylaşımlarına eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in MOSSAD yöneticisi olduğu iddia edilen David Kimche'den ödül aldığını gösteren fotoğrafını da ekledi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsrail Büyükelçiliği, 29 Nisan 2021 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Belpa'nın düzenlediği 'iftarver' kampanyasına katılmış, Belpa da bu yardım için teşekkür etmişti.

Bu olay üzerine 'Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İsrail'den yardım aldığı' iddiaları çıkmış, Ankara Büyükşehir Belediyesi ise yazılı bir açıklama ile 'İsrail Büyükelçiliği çalışanları da son dönemdeki Filistin olayları yaşanmadan önce, 29 Nisan 2021 tarihinde Belpa’ya giderek, ülkemizde faaliyet gösteren resmi bir yapı olarak iftar kampanyasına katılmak istediğini belirtmiş ve doğrudan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Belpa’nın kampanyasına katılmıştır' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
199
64
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

mafya sıfatıyla olur, işidli sıfatıyla olur pkklı sıfatıyla olur, mağdur sıfatıyla olur. bu şeref yoksunlarında sıfattan bol ne var bi namus şeref gibi insan... Devamını Gör

Aysun

Kapağı sıkı kapatmış gaz kaçırmaz artık😄

Marise

Soykası batasıca çapsız her iftiranız yalanınız bitti şimdi de bunu mu buldunuz ? Herkes siz mi şerefsiz neyin hesabını kimden soruyorsun.