Görüş Bildir
Haberler
AB Bakanı Volkan Bozkır: 'Twitter'ı Keşke Kapatmasaydık, Zaten Herkes Bir Yoldan Ulaştı'

AB Bakanı Volkan Bozkır: 'Twitter'ı Keşke Kapatmasaydık, Zaten Herkes Bir Yoldan Ulaştı'

Batuhan
05.10.2014 - 11:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'den Twitter İtirafı: Keşke Kapatmasaydık, Zaten Herkes Bir Yoldan Ulaştı

Yeni AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarından sızan tapeler nedeniyle Twitter’ın kapatılmasının yanlış olduğunu itiraf etti. Bozkır, ” 35 milyon kişi internet kullanıyor, neyi yasaklamışız? ” dedi.

Twitter’a erişim, dönemin başbakanı olan Tayyip Erdoğan’ın ” Twitter mwitter hepsini kapatacağız ” sözlerinin ardından engellenmişti. Volkan Bozkır’sa, Habertürk’ten Kübra Par’a verdiği röportajda, bu adımın geri teptiğini itiraf etti:

35 milyon kişi internet kullanıyor, neyi yasaklamışız? İnsanların haysiyetini korumak için düzenleme yapıldı. Twitter’ı keşke kapatmasaydık. Yanlış oldu. Zaten herkes bir yoldan ulaştı. Şimdi oluşan yanlış algıyı düzeltmeye çalışıyoruz.”

Bozkır, Türkiye’nin AB hedefinden vazgeçmediğini söyledi; yargı bağımsızlığı, internet yasası, basın özgürlüğü, IŞİD, Gezi olayları ve yolsuzluk dosyalarının kapatılması konusundaki imaja dair bir soruya ise ” Bunların hepsi algı, olgu değil. Algıları olgulara çevirmemiz lazım ” yanıtını verdi.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/hukumetten-tw...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0