Görüş Bildir
Haberler
Güzelleşmek İçin Bıçak Altına Yatan Estetik Mağdurlarının Son Haline Şaşıracaksınız

Güzelleşmek İçin Bıçak Altına Yatan Estetik Mağdurlarının Son Haline Şaşıracaksınız

R.G.
16.06.2021 - 13:42

Plastik cerrahi, özellikle ünlüler tarafından oldukça ilgi gören bir alan. Fakat bazen birine benzemek, genç görünmek veya güzelleşmek gibi amaçlarla operasyonlar geçiren estetik tutkunları için işler pek iyi gitmeyebiliyor. Haydi bu isimlerden birkaçına beraber bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jocelyn Wildenstein

1. Jocelyn Wildenstein

Görünüşüyle kediye benzetilen Jocelyn Wildenstein, 1970'li yıllarda kocasını yatakta bir başka kadınla yakaladı ve bu olayın ardından eşinin servetinin yarısını alarak onlarca estetik ameliyatı geçirdi. Wildenstein, boşanmak yerine yaptırdığı operasyonlarla kocasının ona aşık olduğu eski estetik(!) hâline dönmek istedi.

2. Sahar Tabar

2. Sahar Tabar

İranlı sosyal medya fenomeni Sahar Tabar'ın yaptırdığı estetiklerle Angelina Jolie'ye benzemek istediği söyleniyor fakat Tim Burton'ın efsane karakteri olan Ölü Gelin'e daha çok benzemiş gibi görünüyor. Ne dersiniz, sizce Angelina Jolie'ye benzemiş gibi mi?

3. Donatella Versace

3. Donatella Versace

Kardeşi Gianni Versace'nin 'eşek şakası' diyebileceğimiz şakasının mağduru olan Donatella, transseksüellerin gittiği estetik cerrahına gitti ve böyle döndü... Düşünsenize, bu şakadan sonra tasarımcı kardeşlerin arasında neler yaşanmıştır neler!

4. Andrea Ivanova

4. Andrea Ivanova

Başka birine benzeme tutkusuyla bıçak altına yatan vakalardan Andrea, Barbie bebeğe dönüşmek istedi! 1 yılda 15'ten fazla ameliyat geçiren genç kız, dudaklarının tam da istediği gibi olduğunu söylüyor. Sanıyoruz ki kendi gözünde pek de mağdur değil. Sizce Barbie'ye benzemiş mi? Biz pek emin olamadık da...

5. Pixee Fox

5. Pixee Fox

Görünüşüne 600.000 dolar harcayan Pixee Fox, resmen karikatüre dönüştü! Kendini 'bilim projesi' olarak nitelendirerek yaklaşık 200 ameliyat geçirdi. Hayatını, devasa göğüsleri ve incecik beliyle verdiği pozlar sayesinde sürdüren Pixee; sağlık sorunlarına rağmen göğüslerini küçültmeyi reddediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anastasia Balinskaya

6. Anastasia Balinskaya

Ünlü televizyon yıldızı ve Instagram fenomeni Anastasia Balinskaya, üst üste yaptırdığı üç estetik sonucunda burnunun içten çürümeye başladığını fark etti.

Yeniden ameliyat olabilmek için Instagram takipçilerinden yardım isteyen Balinskaya, artık güzelliğin umurunda olmadığını, yalnızca rahat nefes almak istediğini ekledi.

7. Nannette Hammond

7. Nannette Hammond

Karşımızda bir Barbie tutkunu daha... Üstelik bu sefer vajina operasyonu da dahil! Nannette; göz kapağı, alın, yanak, çene, dudak, diş ve göğüs ameliyatlarına 1 milyon dolardan fazla harcamış! O hâlinden memnun olduğunu söylüyor fakat eski güzelliğini görünce 'Keşke hep öyle kalsaymış.' diye düşünmekten kendini alamıyor insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
100
32
12
11
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nesibe Tahir

Eski halleri zaten güzel. Daha ne istiyorlar? Sağlığınız yerinde olsun yeter. Ben ameliyat olamıyorum. Bunlar doğru yerini eğri yapıyor.

Bade07

2 aynaya çarpmış gibi gözüküyor

Büşra Candır

İnsanlar kendini sevmeyi ne zaman öğrenecek ? Asıl meselede bu sanırım gün geçtikçe kusurlarımızla eşsiz olmayı başaracağız