Görüş Bildir
Haberler
Bill Gates Boşanıyor! Bill Gates, Eşi Melinda ile Ayrılacaklarını Twitter'dan Açıkladı

Bill Gates Boşanıyor! Bill Gates, Eşi Melinda ile Ayrılacaklarını Twitter'dan Açıkladı

R.G.
04.05.2021 - 12:35

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Melinda Gates ile 27 yıldır devam eden evliliklerin sona geldiğini, Twitter üzerinde yayınladığı mesajla tüm dünyaya duyurdu.

İkili, geride kalan yirmi yıldır, kendi adlarını taşıyan vakıfları aracılığıyla küresel sağlıktan eğitime kadar pek çok konuda hayır işleri yapıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft'un kurucu ortağı, Twitter'da yaptığı paylaşımda, 'İlişkimiz üzerinde çok düşündükten ve çok çalıştıktan sonra, evliliğimizi sona erdirme kararı aldık. 27 yılda, üç harika çocuk yetiştirdik ve tüm insanların sağlıklı ve üretken bir yaşam sürmesini sağlamak için tüm dünyada çalışan bir temel oluşturduk. Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve vakıfta birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ancak artık hayatımızın sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte olmayacağız. Yeni hayatlarımıza başlarken, ailemiz için mahremiyet istiyoruz' ifadelerine yer verdi.

Bill ve Melinda, Melinda 1987'de Microsoft'ta çalışmaya başlamasından kısa bir süre sonra tanışmıştı. Melinda, 2016 yılında Robin Roberts ile yaptığı röportajda 'sonunda bana çıkma teklif etmesi birkaç ay sürdü' demişti.

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates adlı üç bölümlük Netflix belgeselinde ise Gates, Melinda hakkında 'iyimser olması ve bilimle ilgilenmesi bakımından bana çok benziyor. İnsanlarla benden daha iyi' cümlelerini kurmuştu.

Bill Gates, servetini kurucu ortağı olduğu yazılım devi Microsoft sayesinde kazandı. Forbes'a göre, 124 milyar dolarlık net serveti ile dünyanın en zengin dördüncü kişisi konumunda bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sergo

Şeyma kooooş

tontikke

Umarım genç bir kızla birlikte olmaz

birilerikonusur

En gozde bekar artik Hakan Sabanci degil :D :D