Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanı Koca Aşı Oldu!

Sağlık Bakanı Koca Aşı Oldu!

Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Koca'ya yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Billim Kurulu üyeleri Ankara Şehir Hastanesine gelerek aşılarını oldu. Canlı yayında aşı olan Koca, daha sonra şu açıklamayı yaptı:

'Ben öncelikle bu aşılama çalışmasının, programının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Daha önce de tünelin ucunda ışık göründü demiştim hatırlarsanız. Bugün de öyle bir gün. Aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlak aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı. Normal eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.'

Koca, aşıyı yaptırmasının ardından Sağlık Bakanlığı'ndan cep telefonuna gelen mesajı paylaştı 👇

Prof. Dr. Kara da aşısını oldu

Prof. Dr. Kara da aşısını oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ardından Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara da aşı oldu. Kara, 'Ben sırası gelen özellikle sağlık çalışanların ve büyüklerimizin mutlaka olması gerektiğini söylüyorum' dedi.

Çin'den gelen koronavirüs aşıları yarından itibaren sağlık çalışanlarına yapılmaya başlanacak 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
74
70
38
19
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Crystal Maiden

Kesin b12 bastılar

Murat

Covid değil bakış aşısı lazım bunlara :D

beyaz duman

alırım bi tuzlu suyunu