Görüş Bildir
Haberler
Valilik Soruşturma Başlattı: Manisa Alaşehir'de Türk Bayrakları Caddeye Serildi Araçlar Üstünden Geçti

etiket Valilik Soruşturma Başlattı: Manisa Alaşehir'de Türk Bayrakları Caddeye Serildi Araçlar Üstünden Geçti

Batuhan
28.10.2020 - 08:40

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Cumhuriyet Bayramı öncesi bayrak krizi yaşandı. Bayram etkinlikleri kapsamında dolaştırılması planlanan yüzlerce metre uzunluğunda, üzerinde Atatürk posterlerinin de bulunduğu Türk bayrağının cadde boyunca yere serilmesi ve üzerlerinden araçların geçtiği görüntüler üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye genelinde pandemi önlemleri kapsamında Cumhuriyetin ilanının 97'nci yılı kutlamaları için hazırlıklar yapılırken, Manisa'nın Aleşehir ilçesinde bayrak krizi yaşandı.

Kaynak: https://www.dha.com.tr/yurt/alasehird...

Araçlar üzerinden geçti

Araçlar üzerinden geçti

Bayram kutlamaları kapsamında dolaştırılması planlanan ve bin metre uzunluğunda olduğu belirtilen, üzerinde Atatürk'ün posterlerinin de bulunduğu Türk bayrağının İstiklal caddesi boyunca yere serilerek yapılan hazırlıklar, vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Cadde üzerinden seyreden bazı araçların üzerinden geçtiği bayrak, bir süre sonra toplatıldı.

Manisa Valiliği: "Olayın meydana gelmesinde ihmal ya da kusuru bulunanlarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır"

Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yer alan görüntülere vatandaşlardan tepki içerikli yorumlar yapıldı. Olayda kurusu bulunan kişilerin tespit edilmesi amacıyla adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
379
60
46
28
11
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

BAYRAĞI YERE KOYANIN A..KOYAYIM... O GÜZELİM BAYRAĞI GÖREREK ÜSTÜNDEN GEÇENİN 7 SÜLALESİNİ S....KEYİM

Resho

Biri gider abasının üzerine serer diğeri yollara serer... Ülkenin tüm manevi değerleri tüketildi, sıradanlaştırıldı artık. El birliği ile bunu yaptık maalesef.

gaydırı guppak

yemin ederim gerizekalı bu insanlar