Görüş Bildir
Haberler
Araba Sevdası: Çiçeği Burnunda Rektör Lüks Araç Kiraladı

etiket Araba Sevdası: Çiçeği Burnunda Rektör Lüks Araç Kiraladı

Mart ayında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü olarak atanan Prof. Dr. Şükrü Beydemir altı ay için lüks segmentte araç kiraladı. Araç için altı ayda 81 bin 640 TL kira ödenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü olarak atanan Prof. Dr. Şükrü Beydemir haftanın 7 günü ve resmi tatiller dahil kullanılmak üzere lüks segmentte otomobil kiraladı.

ANKA'dan Bora Erdin'in haberine göre, ihale dosyasında aracın E segmenti olacağı belirtildi. İhale için 4 Haziran’da onay alındı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından açılan ihale 15 Haziran’da yapıldı. İhaleye tek şirket girdi. Asya Orman Ürünleri Mobilya ve Tic. Ltd. Şti. en düşük teklif olarak 73 bin 200 TL verdi. Araç 1 Temmuz’da rektörlüğe teslim edildi ve 31 Aralık 2020’ye kadar kullanılacak. Bu altı aylık kiralamanın toplam maliyeti ise 81 bin 640 TL 2 kuruş oldu.

Lüks araç tercihi

Lüks araç tercihi

2018 model ve üzeri olarak tercih edilen otomobilde sürücü ve yolcu olmak üzere en az sekiz hava yastığı olması istendi. Aracın E segmenti yani lüks sınıf olan grup olanı tercih edildi. Bu segmette Mercedes E Serisi, Audi A5, BMW 5 Serisi ve Chrysler bulunuyor. 

En az 230 beygir ve 1950 cc olan araç ayrıca dört çeker bir model oldu. Binek, sedan tipi, 5 kapı, 4+1 kişi kapasiteli olan araçta ayrıca şu özellikler bulunuyor: Uzaktan kumandalı merkezi kilit, makaralı tip emniyet kemeri, Euro 6 standartlarında motor, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS fren destek sistemi, otomatik çarpışma önleyici sistem ve şerit takip asistanı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
130
45
13
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bilimden tasarruf olmaz. Gidim de ekşide tarikat liderleriyle ortak özelliklere sahip rektörler başlığı açıp yeşillendirim. Eğitimci diye anarak ayıp ediyoru... Devamını Gör

Tayyar yarar

Haram zehir zikkim olsun inş🙏

blue blue

Yine bir badem bıyık vakası...

Sefa Döner

Bilecek il merkezine kaç kişi gidiyor, bu adını ilk defa duyduğum üniversiteye kaç öğrenci yazıp gidiyor ? Bu kadar kendini önemli hissedip lüks araba kiral... Devamını Gör

blue blue

Sefa beni bul konuyu acil konuşmamız lazım