Görüş Bildir
Haberler
Lifting, Agassi Derken Kafası Karışanlar İçin Son Trend Güzellik Uygulamaları

Lifting, Agassi Derken Kafası Karışanlar İçin Son Trend Güzellik Uygulamaları

Tuğba Erdem
27.06.2020 - 08:45

Gün geçmiyor ki uzmanlar görünüşünden memnun olmayan insanlar için yeni bir uygulama geliştirmesin. Trendlerden geri kalmak istemeyenler için yeni nesil güzellik uygulamalarını derledik:

Kaynaklar: 1 2 3

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kirpik lifting

Kirpik lifting

Kirpiklere kıvrım kazandırma, dolgunlaştırma ve adından da anlaşılabileceği gibi kirpikleri kaldırma misyonu taşır. Aslında kirpikler için bir bakım işlemidir. İçeriğindeki vitamin, keratin ve pigment takviyeleri ile kirpiklerin uzun, güçlü ve daha kıvrık hale gelmesini sağlar.

Hydrafacial

Yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial; cilt yenileme, akne ve leke tedavisinde de kullanılan bir işlemdir. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen cihaz, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için hydrafacial tamamen ağrısız ve acısızdır.

Bb glow

Bb glow

Kalıcı fondöten olarak da anılan BB Glow, temel olarak cilt kusurlarını kapatmak için uygulanan bir işlem. Özel bitkisel serumların kullanıldığı BB Glow uygulaması, teninizin sahip olduğu rengin eşitlenmesini sağlayarak size doğal bir ışıltı ve pürüzsüzlük kazandırır.

Microblading

Microblading

Japon tekniği kullanılarak yapılan bir kaş çizme yöntemidir. Tek kullanımlık numaralı iğneler yardımı ile derinin altına boya enjekte edilir. Ancak bu boyalar enjekte edilirken orijinal kaş kılına eş değer çizimler yapılır. Bu şekilde doğal bir görünüm elde edilir ve gerçekten alanında uzman biri tarafından yapıldığında doğal kaşlarımızdan ayırt etmek mümkün değildir.

G5 masaji

G5 masaji

Bu uygulama, istenen bölgeye titreşim verilerek, yağların hızlı bir şekilde yakılmasını sağlar. Fazla yağ atımı sayesinde, selülitleri ortadan kaldıran bir yöntemdir. Ayrıca, vücuttaki toksinlerin atımını da kolaylaştırmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afro perma

Afro perma

Doğal saçların üzerine sentetik ek saçların eklenerek işlem görmesi olarak tanımı yapılabilir. Sentetik saçların uzunluğu ve rengi kişinin tercihine göre değişenlik gösterebilir. Genellikle dolgun ve hacimli saçlara sahip olmak isteyen kadınlar afro dalgası yaptırırlar. Kullanımının kolay ve uzun süreli olması tercih edilme sebepleri arasındadır.

Fiberglass tırnak

Fiberglass tırnak

Bütün yapay tırnak çeşitleri arasında en yaygın, dayanıklı ve güçlü olanıdır. Aynı zamanda fiberglas tırnaklar akrilik yada uv Jeli gibi kimyasallara alerjisi olan kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

Permanent makeup

Kalıcı makyaj, yüz bölgesinde çeşitli noktalara uygulanabilen, bakımlı bir görüntünün gece gündüz korunduğu, silme ve temizlemeye gerek kalmayan bir işlemdir. Kalıcı makyaj, tıpkı dövme gibi deri altına özel uygulama iğneleri ile yapılmaktadır.

Kaş laminasyonu

Kaş laminasyonu

Kaş laminasyonu diğer bir adıyla kaş liftingi, kaş kıllarının düzleştirilmesini ve böylece kaşların düz, tam ve doğru yönde yatmalarını sağlar. Kaş kılları düzelttiği için, kaşlarınız olduğundan daha kalın görünürler.

Kavitasyon

Kavitasyon

Yeterince kilo verildiği halde eritilemeyen yağların bulunduğu sorunlu bölgeye yoğunluğu azaltılmış ultrasonik ses dalgaları verilir. Bu ses dalgaları uygulanan bölgedeki yağları yakmaya başlar. Kavitasyon, belirli bir bölgeye ses dalgaları verilerek uygulanan bir bölgesel zayıflama yöntemi aynı zamanda da selülit tedavi yöntemidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Plexr

Plexr

Göz kapağı ameliyatı istemeyen kişiler için etkili bir tedavi yöntemidir. Bu cihaz ile göz kapakları sarkmasının giderilmesinde ameliyatsız, kansız, dikişsiz tedavi olanağı sağlar.  Plexr Soft ameliyatında cildin yüzey kısmında elektriksel enerji ile beraber havada bulunan gaz iyonize edilir. Bu sayede plazma enerjisi elde edilir. Plazma enerjisi ise, cilt yüzeyinde bulunan en üst katmana etki eder. Bundan dolayı da sorunlu bölgede yeni bir doku oluşumu sağlanır.

Karbon peeling

Karbon peeling

Karbon peeling, cildin gençleşmesini sağlanmak amacıyla ciltte görülen sivilceler, lekeler gibi sorunların ortadan kaldırılması için uygulanan bir işlemdir. Q switch  lazer yöntemi kullanılarak, cilt lekelerinin ortadan kaldırılması, gözeneklerin sıkılaştırılması, ciltteki yağlanma düzensizliğinde ve cilt sarkmalarının giderilmesinde etkili olan bir tedavi şeklidir.

Plazmapen

Plazmapen

Plazmapen uygulama yapılan bölgelerde, birden fazla etki gösteren bir tedavi yöntemidir.

-Plazma Etki: Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği, Akne İzi ve Derin Lekelerin Giderilmesi, Çil, Ben ve Siğil Kaldırma, Dövme Silme.

-Fraksiyonel Etki: İnce Kırışıklıkları Giderme, Gözenek Sıkılaştırma, Cilt Yenileme.

-Termal Etki: Cilt Sıkılaştırma, İnce Kırışıklıkları Giderme, Gözenek Sıkılaştırma, Yüz Germe gibi uygulamalarda kullanılır.

Led terapi

Led terapi

Cildin kendi kendini iyileştirmesini sağlayan bir cilt tedavisi yöntemidir. Uygulamanın en önemli özelliği, cildin yenilenme sürecini hızlandırmaktır. Gençlik ışığı olarak da bilinen uygulama, cilt altındaki kolajen dokunun aktivitesini arttırır. Sarı,mavi, kırmızı ve yeşil ışık olmak üzere 4 farklı renkte başlığı bulunan cihaz yardımı ile pek çok cilt problemi düzenli tedavi sonrasında sonlandırılabilir.

Soğuk lipoliz

Soğuk lipoliz

Bölgesel fazlalıkları hedef alarak, fazlalıklardan kurtulmanızı sağlayan yenilikçi bir sistemdir. Soğuk lipoliz, cildin altındaki yağ hücrelerine hassas bir şekilde kontrollü soğutma sağlar.

Tedavi edilen yağ hücreleri kristalize edilir (dondurulur), sonra bu yağ hücreleri soğuk lipoliz ile dondurulur. Kısa zaman içinde vücudunuz bu dondurulan yağları işler ve ölü yağ hücrelerini ortadan kaldırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Thulium lazer

Thulium lazer

Leke tedavisinde tercih edilen lazer yöntemlerinden birisidir. Cilt yenileme için kullanılan karbondioksit ve erbiyum fraksiyonel lazerler gibi etki gösteren thulium lazer derinin üst tabakasını koruyarak etki sağladığından, diğerlerine kıyasla belirgin derecede daha hızlı iyileşme sağlamaktadır.

Agassi

Agassi

Agassi, monopolar radyorekans enerjisini kontrollü olarak uygulamayı sağlayan, yanak için özelleştirilmiş bir başlık içeren teknolojiye verilen isimdir. Başlık, yanak içerisinden mukozaya temasla redyofrekans enerjisi ile yanağı içerden ısıtır. Kontrollü ısı enerjisi ve radyofrekans enerjisi ile yağ dokuda erime ve cillte sıkılaşma hedeflenir.

Yaptırdıklarınız varsa yorumlarda deneyimlerinizi bizimle paylaşın!

Bu içerikler ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
12
9
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Keşke şu estetik güzelleştirme şeyleri hiç olmasaydı, normal de yüzüne bakmayacağımız insanlar ünlü oldu, herkes birbirine benzemeye başladı, gerçek güzelliğ... Devamını Gör