Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Koronavirüsten 24 Saatte 27 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Türkiye'de Koronavirüsten 24 Saatte 27 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre Türrkiye'de koronavirüsten son 24 saatte 27 kişi hayatını kaybetti, 952 yeni vaka tespit edildi.

Türkiye'de son 24 saatin koronavirüs verileri açıklandı. Sağlık BakanI Fahrettin Koca'nın paylaştığı tabloya göre, 27 kişi daha hayatını kaybetti, toplam can kaybı 4 bin 276'ya yükseldi.

Yeni tespit edilen vaka sayısı 952, toplam vaka sayısı 154 bin 500 olarak bildirildi.  Bin 121 kişi iyileşirken, bu alandaki toplam sayı da 116 bin 111'e çıktı. 800 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Bugünkü Kovid-19 tablosu

Bugünkü Kovid-19 tablosu

"Destek tedavisine ihtiyaç duyanların sayısı azalıyor"

"Destek tedavisine ihtiyaç duyanların sayısı azalıyor"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısının bugün de binin altında geldiğine, ayrıca destek tedavisine ihtiyaç duyanların sayısının azaldığına dikkat çekti.

Koca,Twitter hesabından 'Artan test sayısına rağmen yeni vaka sayısı 1.000'in altında. Destek tedavisine ihtiyaç duyanların sayısı azalıyor. Yeni hayat tarzımız: Kontrollü sosyal hahat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
H Z Ş

Haklısınız neden? maske takan yok yada çok az .takanlarda sağolsunlar burun altına kadar takıyor. zaten dip dibeler bu şekilde zor geçer sağlık bakanının can... Devamını Gör

acren

her seferinde burada kahlaha tufani yasiyodum da artik komik gelmemeye basladi ya bu kadar da gerizekali degiliz yani

İlker Eriş

20 yaş altı seyahat izni çıksın hemen köye gideceğim ailemle. Büyük şehir sıkıntı...