Görüş Bildir
Haberler
90'larda Hayatta Kalmayı Başarabilecek Misin?

etiket 90'larda Hayatta Kalmayı Başarabilecek Misin?

Ayşe Korkmaz
29.02.2016 - 15:43

90'ları ucundan bir yerden yakalamış olmak bile büyük şans. O samimiyeti tekrar yakalayabilmen için bir test hazırladık, bakalım 90'larda bir gün geçirmeyi başarabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ne giyeceksin?

2. Eskiden damla sakızları, yok nana ferahlıkları mı varmış?! Seç bakalım bize bi sakız/şeker!

3. Okula gittin ve tabii ki kalem kutunla arkadaşlarına hava atmak zorundasın. Kitaplarından bile ağır kalem kutunda neler var?

4. Beden Eğitimi dersi her zaman çılgın koşular yapıp top oynadığımız dersler değildi tabii ki. Sen bu dersi nasıl değerlendirirdin bakalım?

5. Okuldan döndün yemek vaktine kadar ne izleyeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sansasyonel bir çift seçmeni istesek?!

7. Arkadaşların olmadan bir gün bile dayanamazsın! Peki onları nasıl tanıyacaksın?

8. Son olarak Aşk-ı Memnular, Kanuniler falan yokken ne izlerdin peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir Gün Değil Her Gün Yaşarsın!

Bir Gün Değil Her Gün Yaşarsın!

Senin içinden geliyor resmen 90'lar. O dönemi bütün samimiyetiyle yaşamaya devam edebilirsin. Kot ceketleri çekip, siyah gözlüklerini takıp ''Yaşandı bitti saygısızca!'' diye ortamlara havalı girişler yaparsın. En önemlisi, en güzeli de çocuklarını, arkadaşlarını akıllı telefonların, sosyal medyanın batağında kaybetmediğin bir gün senin için her şeye bedel olacaktır. O günlere geri dönsek aslan gibi yaşar, hiç de şikayet etmezsin!

2000lere Selam, 90'lara Hasret!

2000lere Selam, 90'lara Hasret!

Belki bir gün yaşayamazsın ama o günleri özlemişsin sen! Her ne kadar 90'ları yakalamış olsan da ucundan bir milenyum çağına da değmişsin. Hem geçmişine sahip çıkıp hem de içinde bulunduğun çağa ayak uydurmayı tercih etmişsin. Bir yerde saplanıp kalmaktan hoşlanmıyorsun anlaşılan ve bizce bu da büyük bir erdem!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2645
979
198
168
90
73
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

yalnız 2binlere geçince cidden bi boktanlaştı dünya, eskiden de böyleydi de biz büyüyünce mi fark ettik bilemiyorum artık orasını

AğamBizleEğleniy

turbo sakızının tadı hiçbir sakızda yoktu ayrıca arı maya silgiside güzel kokardı aşağadaki dizilerinde hepsini izledim herhalde:D sevimmm koşşşş katil geldii

Nur Kızıl

"Okuldan döndün yemek vaktine kadar ne izleyeceksin?" sorusuna yanıt veremiyordum neredeyse. Hepsi niye yok seçeneklerde? :P