Görüş Bildir
Haberler
8 Aydır İşsizdi: 'Beni Virüs Değil, Senin Düzenin Öldürür' Diyen Malik Yılmaz Belediyede İşe Başlıyor

8 Aydır İşsizdi: 'Beni Virüs Değil, Senin Düzenin Öldürür' Diyen Malik Yılmaz Belediyede İşe Başlıyor

Hatay'da 'beni virüs değil senin bu düzenin öldürür' paylaşımı sonrası gözaltına alınıp işinden çıkarılan ve 8 aydır işsiz olan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz sevinçli bir haber paylaştı. Yılmaz, Hatay Belediyesi'nde işe başlayacağını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'da yaşayan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz'ın hayatı aylar önce yaptığı 'Beni virüs değil, beni senin bu düzenin öldürür' paylaşımının ardından alt üst oldu. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan videonun ardından gözaltına alınan Yılmaz, yurt dışına çıkış adli kontrolüyle serbest bırakıldı. Yılmaz bu olayın ardından işten de atıldı. Evli bir çocuk babası olan Yılmaz uzun süre iş aradı ancak tüm kapılar yüzüne kapandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malik Yılmaz'ın Hatay Belediyesi'nde işe alınması talimatı verdi. Ancak Yılmaz süren bir davası nedeniyle güvenlik soruşturmasına takıldı, bu girişim de sonuçsuz kaldı. 

Yaklaşık 8 aydır işsiz olan Yılmaz, bu hafta sosyal medya hesabından, yöresel yiyecekler yapıp satmaya başladığını duyurdu.

Müjdeyi duyurdu: Belediyede işe başlıyorum

Malik Baran Yılmaz, bugün sosyal meda hesabından sevinçli bir haber paylaştı. Yılmaz, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un kendisini aradığını, belediyedeki bütün işlemlerin tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde işe başlayabileceği bilgisini verdiğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
55
7
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samoa Tiger

İnsanların ekmeğiyle sırf düzeni eleştirdi diye oynayıp sonra ellerinde kuranla miting yaparlar. Bazı asalaklar da bunlar müslüman der peşinden gider hatta a... Devamını Gör

cenigz han

Şu olay bile siyasal islamın ne kadar nefret ve kin dolu bir kanser olduğunun göstergesi. En ufak bir eleştiriye bile tahammül göstermeden, çözüm üretmek ye... Devamını Gör

Ercan

Darısı diğer işsiz milyonların başına..