Görüş Bildir
Haberler
'Yargıya Baskı Yaptı' İddiası: Burhan Kuzu Hakkında Başsavcılık Tarafından İnceleme Başlatıldı

'Yargıya Baskı Yaptı' İddiası: Burhan Kuzu Hakkında Başsavcılık Tarafından İnceleme Başlatıldı

Batuhan
14.02.2020 - 13:19

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, AKP eski Milletvekili Burhan Kuzu'nun 'yargıya baskı yaptığı' iddialarına ilişkin inceleme başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) evrak gönderdiği İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, Burhan Kuzu hakkında inceleme başlattı.

Başsavcılık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında 'suç örgütü liderliği ve cinayete azmettirme' suçlarından tutuklanan İranlı Naci Şerifi Zindaşti'nin tahliye edilmesi için yargı mensuplarına baskı yaptığı iddia edilen AKP eski Milletvekili Burhan Kuzu ile ilgili inceleme yapılıyor.

İncelemenin, HSK'nın, 'Burhan Kuzu'nun yargı mensuplarına baskı yaptığı' iddialarına ilişkin bir evrakı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndermesi üzerine başlatıldığı belirtilirken, dosya için özel soruşturma bürosundan bir savcının görevlendirildiği öğrenildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
13
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzundonlu_kisot

heralde aramızda "kovuşturmaya gerek yok" kararının dışında bir sonuç bekleyen kendini bilmez yok?

asocial

Soruşturma açmalarına bile şaşırdım. Ne gerek vardı. Boşuna masraf iş yükü. Örnek Melih Gökçek. Bak hala arayanı soranı yok. Tweet atıp ortada belediyeye ait... Devamını Gör

Sek...

Soruşturma açtık ama bakın böyle bir suç yok ortada diyecekler. Başka bir sonuç çıkarsa kuzucuk ötmeye başlar.

clearskies

Bir bok olmaz, adalet bunların elinde..